Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin çirkin davranışları

Yürürken yaya, araç kullanırken şoför olduklarını unutmaları...
Bisiklete ayrılmamış yürüyüş yollarında arkadan hızlıca yaklaşıp hunharca zil çalmaları ve farketmezsen de söylenerek geçmeleri.
Sanıyorum sebebi bisikletten bağımsız olay kimi insanların haksız olmak için yaratılmamış olması her mecrada her durumda haklı ve üstünlüğün kendisinde olduğunu düşünen diğer insanlara karşı saygısız davranan kişilerin bisiklet kullanan modeli.

ek olarak dağ bisikleti ve yol bisikleti tartışmalarını fazla uzatmaları.

Scudo
uzun antrenmanlar sonrası son beş km yi düşük hız yüksek kadansla giderken, kiraladıkları yirmi kiloluk bisikletleriyle, yolun karşı tarafından sanki beni fark etmemiş gibi benimle yarışan apaçilerin az ilerdeki yokuşta bisikletlerinin yanında yürüyor olmaları beni gülmekten öldürüyor...:)

@Kaan.Özçelik
İkisini de kullanmış biri olarak; Evet Trek iyi :harika::harika:

bizim oralarda pek sürmemeleri.
ben de isterdim ters yönden gelen bisikletliye çemkirmeyi, salcano marka bisikletime b.k atmalarını, ya da artistlik yapıp yanımdan geçmelerini. ayda yılda bir denk geldiğim sıradan bisikletli bir adamı geçmeye çekiniyorum adama artistlik falan yapmış olmayayım diye. antrenmanlı adamla zaten işim olmaz :D

@Ahmet Ayaz aynen ben.hiç unutmam Gümüşyaka Tekirdağ arası antrenman yaparken önümde bir bisikletliyi(sanırım 29 inç mtb ve iyi birşeydi) geçerken selamünaleyküm dedim umrunda olmadı ben devam ettim (takıntılı değilim)biraz hız düşürdüm sele üstünde atıştırma ve su içmek için. O ne ardımda az evvel yanından geçtiğim kişi aynakol 3 te ruble sonda,üstelik terler su gibi alnından akıyor,nabız fırlamış nefes alış verişi son safhada..bende yol verdim gitti..her neyse dediğiniz gibi nezaketen ve yanlış anlaşılmasın diye geçmek istemedim....ama baktım olacağı yok,olan bana oluyor selamsız geçtim gitti ....

yaw biseyi merak ediyorum gelen gecen sallamista yaw hic mi bu yazilanlarin cizilenlerin hicbir ozelligi kendinizde yok paso elealeme laf sokma sanati ha bir kere bir aynaya bakin kendiniz ne kadar dort dortluk kullaniyorsunuzda bu kadar elealeme laf sokuyorsunuz herkesin az cok iyi kotu kullanimi vardir hep asagilamak laf sokmakta neyin nesi bu kadar kin kusarcasina insanlara bu kadar laf etmeden evvel once kendinizi sorgulayin insanlari soluyorsunuz bole bole diye birazda kendinizi koyun ortaya adaletli olun bu nedir bole tek tarafli paso elestirmek

Çok bilmişlik

- Bisikleti ile caddede ters yönde sürenler ve yaya için ayrılmış kaldırımda milletin arasında yardıra yardıra bisiklet sürenlerin ağzının ortasına patlatmak istiyorum..
- Bisikleti pahalı olup daha ucuz bisiklet kullananlara tepeden bakanların kibrini, egosunu anlamakta mümkün değil..
Herkes bütçesi neye yetiyorsa onunla idare ediyor, herkes ister en iyisine sahip olmayı ama hayat şartları hiç de adaletli değil.
Kişi, içinde iki teker için aşk ile bir ruh taşıyorsa gerisi teferruat, hepsi kardeşimdir.

@YaSiN1987 sakin ol arkadaşım hayırdır.konu başlığına istinaden yazılmış çizilmiş şeylerden herkes istediğini yazmış bizimde varsa hatalarımız birileri tarafından yazılmış çizilmiştir...bizde evliya değiliz kimse ayranım ekşide demez...ne yazılmasını bekliyosun sen ondan bahset...mesela ben kırmızı ışıkta yayaları ezercesine geçiyorum,yetmiyor otobanda sol şerit hakkım var diyerek kullanıyorum...boğazdan tünelden yada bisiklete yasak olan neresi varsa parada kütede geçiyorum....bunlarmı seni tatmin edecek.......

• Yanlış şeritte seyretmeleri , ben sağdan sürerken karşıma çıkıyorlar tehlikeli durum yaratıyorlar.
  • Kaldırımda yayanın çok olduğu yerde sürmeye çalışıp milleti rahatsız etmeleri.
  • Özellikle düşük yaş grubundakilerin, bisikletli görünce yarışmaya çalışmaları.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@YaSiN1987 O zaman sizinde üstünüze alınmamanızı tavsiye ederim,burda bahsi geçen kişi veya kişilerden -ki postların hiçbirinde isim dahi yokken 6 sayfa içinde ve konunun içeriğine uygun muhabet etmek maksatlı,kimi anısını, kimi şikayetini,kimi nefretini,kimi komik bir anını paylaşmak isteyen kişileri kendinize özeleştiri yapın derken azarlamak gibi bir tavırla yargılamak size düşmez..söz konusu varsa,ismi geçen,rencide edilen, iftira atılan gelir burda kendisine söz hakkı doğar konuşur...

Bi tane de benden gelsin:Sürüs sirasinda yola hinkirmak.
Bu hareketi yapam bisikletcileri basta ben de cok yargiliyordum ama sonradan fark ettim ki issiz yerlerde mukemmel bir seymis.Aslinda benim burnum her suruste tikaniyormus ve bu da performansimi etkiliyormus.

@bilalfidanboy ben sizden tavsiye mi istiyorum da bana tavsiye veriyorsun banane senin tavsiyenden ustu sende kalsin tavsiyenin sana sormayacagim bir yorum yazarken benim yazdigim yorum zoruna gitmis olmali ki jaws gibi atladiniz ayrica 6 sayfa icinden kisilerin isimleri not alip buraya etiketlemem gerektigini mi saniyorsun bu zihniyet anlamadim ayrica dogruyu solemek durum tespiti yapmak ne zamandan beri azarlamak olmus pardon? agir sacmalamissin muhatap olmazsan sevinirim bi daha yazarsan da umurumda olmayacaktir ayrica da mesajlarimdan da sikayetciysen yetkili kimse bildirirsin tamam

@YaSiN1987 arkadaşım jaws maws derken konuşma uslubüne dikkat et.karşında liseli ergen yok..ramazan ramazan kalp kırmayalım..zoruma giden birşeyde yok,senden bir önceki post bana ait idi...şimdi ricam cevap yazma ..büyüklük sende kalsın olurmu güzel abimmmm

Geri