Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

konuyu yeni gördüm tüm sayfaları okumadan yazıyorum paylaşmak istedim clint eastwod un gran torino filmi çok etkileyicidir tavsiye ederim

Scudo
en büyük favorim..oyunlarını kitaplarını.filimlerini defalarca elden geçirdiğim seri garip yaratıklar var diye izlemeyen herkesin birkez olsun salt düşünce ile izlemesini tavisye ederim..

lord of the ring extended edition..

uzun versiyonu normal izlenilenden yarım saat daha uzun ve izlemeyen herkesin izlemesini tavisye ederim...

bunlarda defalarca izleyipte sıkılmadığım filmler
yasak kırallık
yalanlar üstüne
v for vendetta
truva
the social network
hurt locker
sherlock holmes
schindlerin listesi
savin private rayn..
pearl harbor
ninja assasinss
melekler ve şeytanlar
little big soldier
kuzuların sessizliği
karayip korsanları
ip man
ip man 2
iron man
harry potter
gran torino
good will hunting
forrest gump
esaretin bedeli
enemy at the gates
confucius
cengiz han
godfather
a beautiful mind
benjamin button
inception
hızlı ve öfkeli serisi
paramparça aşklar ve köpekler
legend is born ipman
wolfman
cash

Benim tavsiye Edebileteceğim filmler

Aksiyon Bölümünde
Başlangıç
Gece Gündüz
Salt
Kartal Göz
Hayalet Sürücü
Banliyö 13
Banliyö 13 Ultimatom
Suikastçi
Cehennem Melekleri
Takers

Komedi bölümünde
Felekten Bir Gece
Müzede Bir Gece, Müzede Bir gece 2

Bunların Dışında
Esaretin Bedeli
Denizci 2
Nefes Nefese
Dövüşçü
Prestij
Tanrının Kitabı
Banka İşi
Sevginin Gücü - Leon
Sınav

İzlenebilecek güzel filmlerdir ;)

Welcome

(link)

baya baya sağlam filmdir, şiddetle tavsiye olunur :)

Pierrepont: Last Hangman

(link)

etkileyici bir film daha

127 saat'i kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :) dağ tepe dolaşan bir bisikletçinin izlemesi gereken bir film... filmin kahramanıyla empati kuruyorsunuz hemen ;)

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
Bisikletçi olup aynı zamanda dağcılık sporuna gönül veren arkadaşlar. Mutlaka bu filmi seyredin. Hem film olarak hem de içerik ve tecrübe kazanımı bakımından çok güzel. Önemli bir macera filmi. Tabi cesareti olanlar izlesin. Filmin adı 127 SAAT. Bu filmi aşağıdaki linkten izlemeniz mümkün.

Ben izledim bu filmi, gerçekten güzel bir film. Dağ bayır gezenlerin kesinlikle izlemesini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Sabit mekan filmleri bazen sıkıcı olabiliyor ama bu film kurgusu, oyunculuğu, hepsinden öte gerçek oluşuyla sonuna kadar heyecanla izleniyor. Colin Farrell'in "Telefon Kulübesi" filmide bu tarza yakın ve çok kaliteli bir filmdi. İzlemeyen varsa tavsiye ederim.

Bu 127 saat filmini izleyenler bundan sonra sırt çantalarına hangi malzemeleri alacaklarına ve ihtiyaç listelerine çok daha dikkat edeceklerdir....:D

@TALHA ATEŞ

En kötü benim gibi çakısız yola çıkmayacaklardır :)

@Eser Sevinç

Aslında bir konu açsak "Bisikletle seyahatte yanınıza ne alıyorsunuz?" diye.....:)
Kim bilir ne eksiklerimiz çıkar...:D

Genelde ağırlık derdi olduğu için minimum düzeyde tutuyoruz, aslında çok eksiğimiz oluyor. Kendi adıma konuşursak bisiklet için gerekli bütün malzemeleri taşıyorum yanımda, pompa, alyan anahtar çakı seti, lastik tamiri, zincir sökme alteti, yedek iç lastik vs.. ekstradan çakı, biber gazı ve düdük taşıyorum. Yiyecek olarak 2 çikolata kesin oluyor çantada :) Su olarakta 0,50lt lik suluğun içine çeyrek limon sıkıyorum bu susuzluğa karşı çok etkili tavsiye ederim. Diğer matara kafesine de gideceğim yola göre ya 0,50 lik pet şişe su koyuyorum ya da 1,5 lt su koyuyorum. :)

En kısa zamanda izleyeceğim. Tavsiye için çok teşekkürler.

Film IMDB de 7.9 gibi iyi bir puan almış.
Adresi burada
(link)

• Beğen
Eser kardeşim sen tam donanımlı hareket ediyorsun tebrik ederim.

Dün gece izledim sonunda, gerçekten güzel bir film, tabi bazı eksikleri var. Ama sorumluluk kavramı açısından bilinçlendirici.

Tavsiye için tekrar teşekkürler :in:

• Beğen
Ben bisikletle ilgili film önerileri istemiştim eurosport sipikeri berkem ceylan dan . yoğunluktan unuttu galiba göndereceğini söylemişti. eğer gönderirse buda paylaşırım.

• Beğen
Geri