Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
@BF Okuru aynen çok severim ama içlerinden seçip arşiv yapılası dediklerim sayılıdır. Ancak izlemediklerim de çok nadirdir. Yeni çıkanlardan pek haberim olmuyor eskisi gibi takip edemiyorum ama biraz eskiye dönük olanların hemen hemen hepsini izlemişimdir. Mükemmel filmler var liste yapmak lâzım aslında forumda yani izlenecek savaş filmleri listesi şeklinde. Tahmine gelince, doğru evet :D eheheh.

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
Yeşil Yol
6.his
Can Dostum
Esaretin Bedeli

@tamayaytam
Yakub'u 1 kez izledim ama sonu hosuma gitmedi açikçasi veya ben anlamadim.

1. Çok yakısıklısın
2. Wolf Creek
3. Ben efsaneyim (burt monroe)
4. Yeni hayat
5. Ah güzel istanbul (Sadri Alışık)
6. Ağır roman
7. Siyah gelinlik
8. Bir araya gelemeyiz
9. Ben doğarken Ölmüşüm
10. Dikiz aynası

@Pasa G.

İki filmi de sinemada izledim.Öncelikle Birdman'in imdb puanı 8.4 değil,8.1 ve bu puanı hak ettiği görüşündeyim.Whiplash'e gelirsek güzel filmdi ancak 8.6 olan imdb puanı aşırı şişirme bana göre,müzikler falan herşey çok hoştu ancak ergenimizin tavırları ve her davul çalışında ellerinin kanaması bana çok aşırı geldi.Ederinin 8.6 değilde 7.4 falan olması gerektiği kanısındayım :)

A bird flew over from cuckoos nest

Yanlış hatırlamıyorsam adı buydu, Türkçesi "Guguk Kuşu"

@Olgun Zengin
Şiddetle tavsiye edilir ;)

Canim Kardesim
Kolpaçino Serisi

Ayrica özel olarak tavsiye ediyorum ; PK
Geçen gun izledim gerçekten izlenilmesi gereken bir film.

the departed.
italian job(2003 versiyon).
red(sadece 2010).
secret window(j. deep ile korku-gerilim keyfini yaşayın).
1408.
frozen ground.
horrible bosses(1 ve 2 gülmekten yarılmak istiyorsanız).
escape plan(güzel bir kurgu).

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Yeni bir film var, dün izledim, Türkiye de Enigma diye çıktı, orjinal adı Imitiation Game.
Tarihi biraz kendi lehlerinde çarpıtmışlar fakat gerçekten film izlemeye değer. II. Dünya savasında Nazilerin şifreli mesajlarının çözümü hakkında, @Anonim özellikle tavsiye olunur:)

-The Gotfather 1 ( vito corleone der ki "-Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım".)

-Scarface ( tonny montana the world is yours! mu acaba ? )

-Forrest gump (Run forrest! runnn! )

-Man on fire (Danzel washington un kötü iyi adam olduğu film)

-İp man 1 yada yip man 1 : (Soluksuz izle hele ki bruce lee yi seviyorsan hocasını tanımak isteyeceksin)

İlk aklıma gelenler oldu. İp man 1 nasıl aniden aklıma geldi de mutlu oldum. of of..

Bu akşam show tv de oynayacak olan film. Ya tekrarı yada vol 2 si bilemiyorum artık. saat 8 de tv karşısına geçersiniz. Daha önce seyretmiştim. De sicadan sonra izlediğim bisiklet üzerine ikinci film. Birde ayhan ışığın filimi vardı neyse. Film ful aksiyon. Nivyorg sokaklarını bisikletliler altına üstüne getiriyor. Yalnız filmde neden vitesli velespit yok. Herhalde nivyorg un düz olduğundan mütevellit. Dedim ya full velespit aksiyonu. Fixie bisikletler nasıl yardırıyor bir görseniz. Abd liye yeterki malzeme verme ..kunu çıkarana kadar kullanıyor. Vay be. Çok güzel be.

Geri