Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Yıldızlararası ve Babam ve Oğlum en beyendiklerim arasındadır.

Scudo
Tüm marvel serisi İron man, kaptan Amerika,wolwerine serileri yüzüklerin efendisi ve hobbit serileri, interstellar , chapie,matrix serileri,Tüm terminatör serisi yeşil yol ,er ryan ı kurtarmak bond serilerinin sean Connery ve Daniel Craig tarafından canlandırılanlarını ve sayamayacağım kadar çok film izledim

-Chappie-

Biraz daha savaşıp dövse birilerini daha iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
çocukluğumda günde 10 kere izlediğim hatta şimdilerde de haftada 1 izlediğim filmlerden..

Tarkan: Mars'ın Kılıcı

@DKN

-einstein mode on-

Çocukluğa 8-12 yaş arası desek 4 yıl.Günde 10 kez
4 yıl x 356 gün x günde 10 = 14.600

12-24 arasını pas geçiyorum.

24-27 arası 3 yıl.Haftada 1 kez
52 hafta x 3 yıl = 156

14.600+156=14.756

-einstein mode off-

Biraz iddialı olmuş sanki.

• Beğen
Tepkiler: Sey_Yeah
Yukarı Bak
Hızlı ve Öfkeli 1-2-3-4-5-6-7
Minions (fragmanları yeter)
.
.
.
Aklıma gelmiyorr :acpsnr:

Dr Grordbort Presents: The Deadliest Game türkçesini zaten izlemem.Bu filmin linkini bulabilen niri olursa mesaj atabilir mi??

the longest ride, seninle bir ömür... bi arkadaşım izle dedi... izledim... aynısını ben de foruma diyorum.

Rosamund Pike sen nasıl bir oyuncusun:ssrtcbya::harika:

https://andersoneverafter.files.wordpress.com/2015/07/gone-girl-2014-film-poster.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
Hotel rwanda
İnto the wild
İki filmde harikadir.

Kalbi kaldıracak olanlar varsa mutlaka izlesin. Taşa toprağa gözyaşı döktürür bu film ...
Filmdeki kişiler oyuncu değildir. Hepsi hayatını filimde göreceğiniz şekilde idare etmeye çalışan. Hayatla gerçekten mücadele eden insanlardır.

İran'lı yönetmen Bahman Gobadi bu filmle ödül almıştır.

Ayrcıca Dr Grordbort Presents: The Deadliest Game filmini hala bulabilmiş degilim.Bilen gören varsa...
Edit: Dr Grordbort Presents: The Deadliest Game kısa filmmiş yahu,buldum utube da

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Mesela Jamin Winans'In "Ink" filmi. Az bilinen ama seyredene çok şey kazandırabilecek bir başyapıt

• Beğen
Tepkiler: yakubi
Geri