Scudo Sports

Bisikletçilerin korkulu rüyası yapracık yokuşu

Ankara ilini inceliyorum 360 Map'den çankaya , dikmen taraflarının mahalle aralarına bakıyorum. Bir tane düz yer yok.. Ankarada ne obezite sorunu olan vardır ne haraketsizlik sorunu.. Yürürken dahi ter attırır vallahi. İç tarafta rakım 800 lere düşerken güney tarafına gelindiginde 1200'ü buluyor.. Ankaradaki arkadaşlara selamlar..
Daha bunun Şentepe’si var, Keçiören’i var, Elmadağ’ı var , Ayaş, Mamak, Pursaklar... konu neydi?😀

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Scudo
Zaten yokuşların ne tarz olduklarını anlamak için isimlerine bakmak yeterli. Kumkısık, yapracık, kocabel, sakar, elmadağ, kurtboğazı vs.vs..isimleri okuyunca bile bir yamukluk var diyorsun...Çorumda vardır uzun virajlı bir çıkış, bölgede meşhurdur....Kırkdilim...☺

Zaten yokuşların ne tarz olduklarını anlamak için isimlerine bakmak yeterli. Kumkısık, yapracık, kocabel, sakar, elmadağ, kurtboğazı vs.vs..isimleri okuyunca bile bir yamukluk var diyorsun...Çorumda vardır uzun virajlı bir çıkış, bölgede meşhurdur....Kırkdilim...☺

Güneşin altında çok zordu,adı bile yetiyordu.
IMG_20190710_150048.jpg

Çorumda vardır uzun virajlı bir çıkış, bölgede meşhurdur....Kırkdilim.

Çatak ve Türbe Geçidi var. Kırkdilim onların yanında ana sınıfı düzeyinde kalıyor. Kırıkdilim'i 44/11 fixie ile tırmandım. Diğerlerini denemeye cesaret edemiyorum bile. Türbe Geçidi, Kastamonu'nun Tosya ilçesi ile Çorum'un İskilip ilçesi arasında 10 kilometrede 1100 metre tırmanılan bir yer. Akıllara zarar... Tam bir keçi yokuşu...

Çatak ve Türbe Geçidi var. Kırkdilim onların yanında ana sınıfı düzeyinde kalıyor. Kırıkdilim'i 44/11 fixie ile tırmandım. Diğerlerini denemeye cesaret edemiyorum bile. Türbe Geçidi, Kastamonu'nun Tosya ilçesi ile Çorum'un İskilip ilçesi arasında 10 kilometrede 1100 metre tırmanılan bir yer. Akıllara zarar... Tam bir keçi yokuşu...
Türbe geçidinde benim diyen arabalar bile 1. vitese düşüyor. Bisikletle düşünemiyorum bile... Kırkdilim çok korkunç bir yol ve mide bulandırıyor dön babam dön :D

Geri