Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisikletçilerin yoldaki düşmanları

simoniuğur

Daimi Üye
Tepki
183
bence bir bisikletçinin yoldaki düşmanları arabalar özellikle minibüs ve taksi söförleri ve köpekler yaz aylarında köpekler sıcaktan mayıştıkları için pek engel teşgil etmiyorlar ama hele ilkbahara girerken ve yaz başı çok telikeli oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: dagci
Scudo
Yılmaz Büyükerşen:)

Bu arada simoniuğur neden tek mesajı 4 parçaya bölmeye ihtiyaç hissettn?

@gudumen

Ewt bunu bende merak ediyorum :)

bütün mesajların böle okumak zor oluyo :p

vaalla nedenibende bilmiyorum msn de fazla takılmaktan olabilir ordada söylicen bir şeyi bölersinya orda esti

• Beğen
Simoniuğur, burası MSN değil ;). Az daha dikkatli olursan sorun olmaz, zaten direk "Enter"ladığın da mesajların gitmiyor değil mi? ;)
neyse ben birleşirdim mesajlarını :).
Bu arada köpekler dosttur, nasıl davranman gerektiğini bil yeter :)

ok abide ben bisiklet üstündeyken köpekler bana hiç dost yanlısı davranmadılarda o yüzden

• Beğen
ben trafikten nefret ediyorum,trafikte bisiklet sürmekten nefret ediyorum.
Yolun sağına park etmiş arabalar yüzünden,geçmek için yolun soluna geçmek gerekiyo buda tehlikeli oluyo doğal olarak,veya kaldırıma çıkmanız gerekiyo,buda temponuzu bozuyo ve insanları rahatsız ediyoruz.PArk etmeyin laan,gidin otoparka!

ben kamyon şöförlerini sevmiyorum abi. geçen ay falan izmirde karşıyaka - menemen arasına bir bisikletle katedeyim dedim. kamyoncular benim yanımdan geçerken yavaşlıyor. gazı ayağıyla kökleyince egsoz dumanı boşalıyor ya. tam yanımdan geçerken onu yaptılar. bu kamyoncular varya abi. acaip adamlar ya.

Şehiriçinde bisiklete binmeye bayılıyorum...O kaldırım bu yol derken bostancı sahil...Moda sahil...ohhhh...

Köpeklerle her zaman dost oldum bir kere bile saldırmadılar...(14 yıldır)...

Onun dışında en büyük düşman Yolda giden yayalar...Birde diyor ki "bir sen eksiktin" kalkta dalma şinni....:D

bence köpekler korkulacak kadar korkunç değil yapmanız gereken bi kere köpeği gördüyseniz bile görmemezlikten gelin havlıyosa haklıdır çünkü o onun görevi eğer siz onun koruduğu bölgeden çıkarsanız o da sizi bırakır tecrübe ile sabittir

@eleganceboy2000

bazıları yoldan atıyolar o daha korkunc
ben yol bisikleti biniyorum ve bazen o kadar dibinden geciyolarki adamın yoldan cıkmak zorunda kalıyosun. tabii TR sartlarında asfaltın yan tarafındaki tas topraklara dalıveriyorsun. yol bisikletiyle ne kadar tehlikeli tahmin edebilirsiniz herhald.

@burnout_54
park etmiş arabalar hiç arkalarınha bakmadan kapılarını açıyorlar bir de bir keresinde taksini kapısın girmiştim

• Beğen
@shealien
Bu benim başıma geldi ve oldukça önemli bir kaza atlattım...

bu köpekler benimde başıma bela oldu.uludağdan inerken kirazlıyaylada takıldı peşime 2 tane,viraja gelene kadar peşimden geldiler.çok sakattı yani...

Arkadaslar birde yolda bulunan mazgallar çok tehlikeli.Bisiklet kullanıcılarının takla atması için tasarlanmış.

Merhaba Arkadaşlar,

Arabalarının içinde biraları içipte, yol kenarına fırlatıp şişe kırmaktan zevk alan magandaları unutuyorsunuz. O şişe kırıkları lastikleri nasıl kesiyor biliyorsunuz değil mi ?? Akşam üstü güneş batarken hiçte belli olmuyor o kırıklar.

bira şişelerinden bende muzdaribim.sanki biri benim güzergahımı önceden hanzolara haber veriyo.özellikle maltepe küçükyalı arası.
bide sahilde küçük çocukları koşup eğlensin diye bırakan anneler beni çıldırtanlar listesinde

• Beğen
Tepkiler: mustafakoray
Geri