Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilik nedir?

Scudo
bisiklet, tekerleğin icadından bugüne teknolojiden payını alarak motosiklet ve diğer motorlu araçların icat ve gelişimine rağmen kökten değişime uğramadan insan gücüyle yol almaya devam etmiş , özgün tasarımını korumuş özel bir araçtır.

bisikletçi yayaya, diğer bisikletçilere, insanlara ve tüm canlılara saygılıdır.

bisikletçi dünyamıza, doğaya saygılıdır ve çevre dostudur.

bisikletçi ahlaklıdır, doğrudur, kurallara uyar,centilmendir.

bisikletçi takım olmayı bilir, yardımlaşma ve dayanışmaya önem verir.takım arkadaşlarıyla paylaşır, bütünleşir.

bisikletçi dayanıklıdır.inatçı, mücadeleci ve keşfetme tutkusuyla doludur.zor koşullardan yılmaz, gerektiğinde de şehirlidir.

bisikletçi dakiktir, zamanı ve kaynakları doğru kullanmayı iyi bilir.

bisikletçi temiz ve şık giyinir, modayı izler ve renk uyumunda özenlidir.

bisikletçi bisikletini eşi-sevgilisi gibi sever, korur ve özler, onunla duygusal bağ kurar.

bisikletçi pedal çevirirken stresten uzaklaşır her pedalda gençleşir ve ömrünün uzadığını bilir.bisikletçi "fit" dir.

bisikletçilik kötü alışkanlıklardan uzak durmayı gerektirir.sağlık, mutluluk veren bir spor ve seçkin bir kültürdür.

bisikletçilik ve bisiklet sevgisi yaş, cinsiyet, din dil, ırk, ekonomik tabaka ve zümre gözetmeyen herkesin yapabileceği evrensel bir tutku ve aşktır.

Arazide ananı ağlattıktan sonra aklında çektiğin acıların değil de aldığın keyfin kalmasıdır.
Bir başka tanım da şöyle yapabilirim;
İnsanların belediye otobüslerinde sıkış tepiş birbirlerinin ter kokularını soluyarak giderken senin aynı yere püfür püfür ve genelde o otobüsten daha kısada sürede varmandır.

Bisikletçilik kendi farkını görmektir, sosyalleşmektir, mutlu olmaktır, kendini bulmaktır...
Bisiklet dostundur, gerçeğindir, her yönünle seni kabul edendir, bıkmayandır, herşeyindir...
iyi pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Bisikletçilik:
Tecrübe akıl kullanarak çevre ve insan için pedal çevirme sanatıdır.

• Beğen
Yaz kış demeden, spor yapabilmenin adıdır.
Bisiklet ulaşım aracıdır.

• Beğen
Bisikletim benim için; hayatımda tek güvendiğim dostum, istediğimde beni çekip istediği yere götüren bir "ORGANIM"dır. "Bağımlılık, Hastalık" birşeydir. Ve en önemliside bisikletim sevgilim gibidir.

• Beğen
bisikletçilik bence hayatın yoğun ve stres dolu işlerinden kaçmak için bi bahanedir...Özgürlüğü sporla birleştiren bağımsız bir spordur bisiklet sporu ona para yatırıp ona gözün gibi bakmaktır...(bence:):))

bisikletçilik ve bisiklet nedir dersek
bisiklet son asrın en büyük icadıdır insanoğlunun son 200 yıldır icad ettiği doğaya zararlı olan tüketim araçlarının dışındadır bisikletin doğaya zararı yoktur insan ruhunu besler
bisikletçilik bana göre bisiklet için bisiklete binmek demek

Tam istediğimiz gibi bir konu. Yaşasın bisikletçilik!

@Kudret Kurtcebe

2009 senesinde bu mesajı yazmışım
devamla bisikletçilik demek aynen tarzınıza göre değişir,
performans yolu zordur beslenmeden tutunda erken yatıp kalkmaya kadar yaşantınıza ayar çekeceksiniz ,sigara alışkanlığı olanların performans bisikletçiliğinde yeri yoktur keza içki bunlardan uzak duracaksınız ,
haftada 3 gün çalışan idman yapan pedal kesmeden gidenler aynen fırtınadır ,50 km durmadan basan adamlardan bence korkun haftada üç gün 50 km durmadan basan adam 1 yılda bomba olur bomba,
bıraktığı an aynen düşer ve geriye gider,eğimli etaplarda basanlar gene düzde basanlar 50 km boyunca durmuyorlar ise onlar yenilmezdir yenilmez vakit ayıranlar aynen şanslıdır haftada bir gün idman yapanlar ise 50 km düzde çalışsın durmasın sonra ikinci pazar 50 km eğimli etapta durmasın bassın genede haftada 3 gün çalışanı yakalaması zordur, bunun nedeni vakit ayıranların şanşlı oluşudur
kim fazla çalışır ise semeresini görür isteyen bu yolu seçer isteyen seçmez

Bisikletçilik kendi işini kendin görmektir.

Anasını satim konu şıp sevdi sakızından fırlayan notlar gibi

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bisikletcilik özgurluk,rahatlık,stresten kurtulmadır

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri