Hmmmm.... Son mesajın üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben de bir katkı yapayım. BU SİTEDEN UZAK DURUN ARKADAŞLAR! Basit, oldukça basit bir alışveriş yaptım, bir çorap sipariş ettim, ödemesini kredi kartımla yaptım. Aradan bir hafta geçti ve biraz önce müşteri hizmetlerini aradım! Yemin ederim kanım dondu! Suratıma telefon kapatmalar, bağırmalar, çağırmalar, "sesiniz gelmiyo" yalanları....
Cidden kanım dondu. Oysa öğrenmek istediğim şey neden hala ürünümün bana gönderilmediğiydi. Tedarik ettiklerini ve pazartesi kargoya vereceklerini söylediler, gayet basit bir şekilde "neden pazartesi" diye sorduğumda "sesiniz gelmiyo" deyip yine suratıma kapattılar. Bu arada sanırım 4 telefon görüşmesi ve toplamda 10-15 dakikalık konuşma yapmak zorunda kaldım. Arkadaşlar biliyorum herkesin şehrinde büyük bisikletçiler yok, internetten alışveriş yapmak zorunda kalıyoruz. Ama böyle sitelerden uzak durun, kendi sağlığınız için bu şart! Çünkü benim tansiyon falan fırladı sinirden.... Sadece paylaşmak istedim. bisikletcim.com dediğiniz site ticari ahlak bakımından yerlerde ve müşteriye en ufak bir saygıları yok....
@ademyavuz'un yazdıklarını okuyunca anladım ki bunlar hep böyle. Müşteri hizmetlerindeki kızlar resmen adam azarlıyorlar telefonda:
ben: hanımefendi, aradan bir hafta geçmesine rağmen neden ürünümü kargolamadınız?
müşteri hizmetlerindeki kız: ürününüz tedarik edilmiş zaten... (kesin ağzında sakız var yemin ediyorum)
ben: madem tedarik edilmiş niye bekletiyosunuz?
müşteri hizmetlerindeki kız: pazartesi günü kargoya verilecek! (bu arada bugün perşembe, ben siparişi önceki hafta verdim)
ben: pazartesi mi? ya dalga mı geçiyosunuz bugün neden verilmiyo kargoya?
müşteri hizmetlerindeki kız: beyefendi sesiniz gelmiyooo....
tak kapattı telefonu suratıma...
bi daha aradım ve sesimin tonu daha sertti, kız bu sefer bağıra çağıra suratıma kapattı
bi daha aradım ve suç duyurusunda bulunacağımı söyledim, yetkili birini bağlar mısınız dedim. AA!!! Aynı kıza bağladılar beni ve bu sefer o hatun benimle müdürmüş gibi konuştu
UZAK DURUN ARKADAŞLAR! BİSİKLETCİM.COM'DAN UZAK DURUN! BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
sinirim bozuldu gülüyorum yaa....