Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletciye guvendim:(

Eren Y.

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Sedona
Abi bugun bisiklet geldi kargo ile 4 parca. Karsida bisiklet tamircisi bir adam var. Toplasin diye goturdum. Sen git oglen gel dedi. Bunun ince ayarlari var dedi. Anca bitermis. İşkillendim tabi. Siz ne dersiniz. Parca felan degismesin bizim bisikletten sonra:)

Bide heryerde 30 bizde 25 diyor toplamasi?

Scudo
Bisikletinizin markası nedir bilmiyorum ama aldığınız firma ile görüşüp size en yakın ücretsiz kurulum hizmeti verecek olan yere götürmeniz çok daha iyi olurdu. Ayrıca benzer bir durumla 2 yıl önce ben de karşılaştım ve bisiklet toplanana kadar da başında durmuştum.

Kargo ile gelen bisikletin toplanıp fren ve vites ayarlarının yapılması en fazla 15-20dk. sürer.

Sedona istanbul. Burda ucretsiz kurulum yok

Bisikleti tanıyorsanız eğer yani standart parçalarını öyle üçkağıt işi olmaz. Zaten bisiklet oldukça orijinal ona uyduracak parçayı bisikletçi nereden bulacak.

sedonanın bayilerine baktım çanakkalede yok. sedonayı arayıp konuş yetkili servisi dışında kurulum yapılırsa garanti kapsamından çıkıyor ne yapman gerektiğini sor.

Para olarak çok istemiş, bisikleti bırak öğlen gel hiç olmamış.
Bisikletsiz 1 gün geçirmeye değmez. Olmazsa parasına katlanın ama başında durun bence

Bence de bisikleti bırakmayın. Parça değişir diye değil de, bisiklete iyi davranmaz diye. Ayrıca Sedona'ya da bence neden servislerinin olmadığını ısrarla sorun. Bisiklet satmayı biliyorlarsa hizmetini de vermeleri gerekiyor. Gerçi servisleri olmamasının sebebini de anlıyorum. 4 TL'ye bisiklet toplatırlarsa kimse servis olmak istemez tabi. Firmadan 40 gün sonra gelecek 4 TL nerede, müşteriden anında gelecek 25 TL nerede...

Eğer sedona servisi bulmak şansınız yoksa başka çözüm yok gibi. Ama bence mahalle aralarında esnaf diye geçinen,20 dakikalık işi 30 Tl ye yapan kişilerden herzaman uzak durulmalı. bu seferlik yaptırın. Daha sonra iyice araştırıp bulunduğunuz yerdeki servisleri tercih edin derim. Yada bisikletten anlayan bir dostunuz arkadaşınız varsa beraberce halledin. Muhtemelen aynakollar, maşa falan takılı gelmiştir. Yani çok zorlanmazsınız. Sonuçta hem kendi çabanızla toplamak daha zevkli olur. Hemde bisikletin kondüsyonunu daha iyi bilirsiniz.

Bisiklet kesinlikle bırakılmamalı. ( çok çok yakınsa hariç ). Fiyat çok bence. Bisiklet zaten en zor takılacak parçaları takılı geliyor. Çok yer kaplayan kolay takılan parçalar ayrı oluyor. Biraz araştırma yapıp kendinizde toplayabilirdiniz.Umarım sorun çıkmaz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hangi bisikletçiye bıraktınız ben fikir vereyim size :)

Murat Varol abimiz, eski Sedona bayisidir.
Keşke ona götürseydiniz.
On numara insandır, bu forumda da çoğu kişi tanır kendisini.

Bisikleti kurulum için bırakmayı geçtim, gözünüzün önünde bile neler oluyor, ben aldığım yerde kurdururken kuran kişi, yanında ki elaman çocuğa kızıp benim için kurdukları bisikleti sert bir şekilde elinden bırakıp betona vurdu ya da fırlattı da denilebilir ön lastik takılı değildi direk gidon ve gidon boğazı darbe aldı, ben de teslim alamayacağımı söyledim bisikleti, yani işini doğru yapan bir yer lazım şimdi ben de arıyorum ama servise gitsem nasıl olur birkaç adres var hangisi iyi acaba...

Bisikletçiye güvendim deyince acaba farklı bir boyut mu diye düşündüm :komik: neyse ki sandığım gibi değilmiş. :D

Geri