The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.017
- İsim
- Uğur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba, size bugün bir bayii ile olan diyaloğumdan bahsetmek istiyorum.Bir Salcano bayiisine gittim. Tiagra ve Apex modellerine bakacaktım. Sonra Salcano ile ilgili genel şikayetlerden bahsettim nereden duyuyorsun deyince özellikle bisikletforum dedim ancak bir yer olması şart değil herkes bilir falan dedim. Teknik servis bakımında satıcı da dedi zaten sorunlu diye neyse. Konu nasıl olduysa yabancı markalara geldi falan bi ara Cannondale konusu açıldı. Satıcı bilmiyor belli Gerçi sonradan biliyormuş gibi davranıp Kanınbıl gibi bi şey dedi Kim satıyo diye sorunca Delta Bisiklet dedim o da bana Bisikletforum zaten Delta Bisiklet'in dedi Orada kötülerler tabii Salcanoyu dedi. Bilmiyorum açıkçası dedim. Bunlar da yetmezmiş gibi Cannondale, Salcano'nun yanından bile geçemez dedi. Salcano hatta geçen sene Norveç'te sanırım yol bisikleti yarışında şampiyon olmuş Felipe miydi neydi öyle bir bisikletçiyle.Gazete haberi de vardı bana gösterdi. Ben Apex modeli'nin zaten önerildiğini falan söyledim satıcı bana biraz ayar olmuştu belli. Dedi ki gavur musun kardeşim ya? Türk'e para kazandır dedi Cannondale çinde yapılıyor dedi. Ben Salcana yerli ama komponentler yabancı dedim montaj burada sadece falan dedim o da geç bunları dedi Neyse bunu sizlerle paylaşmak istedim. Tiagra modeli yalnız çok güzel duruyordu. Bir anlığına da olsa 1500 Dolara Caad8 yerine 2100 Tiagra mı demedim değil Kimse yanlış anlamasın kimseyi ya da herhangi bir markayı özellikle Salcanoyu kötülemiyorum zaten kötüleyemem de çünkü bisikletim bile yok Sadece sizlerle paylaşmak istedim bu durumu. İyi pedallamalar