Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünlüler

Scudo
Hazır kendisi bugün gündemdeyken paylaşalım.
Bu sabaha karşı Amerikan futbolu ligi (NFL) 'de 43 yaşında 7. şampiyonluğunu kazanan (5inde en değerli oyuncu seçildi) Tom Brady de bisiklet kullanıcısı.

1612775207022.png

Bisiklete binen ünlülerin piyasada daha önce hiç görülmemiş abuk sabuk kadrolar kullanması şeklinde bir başlık açılması gerek. Sırf enteresan görünelim diye mi bu kadrolara biniyorlar bilemedim. Şöyle cillop gibi bir bisiklete binenine daha henüz rastlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bisiklete binen ünlülerin piyasada daha önce hiç görülmemiş abuk sabuk kadrolar kullanması şeklinde bir başlık açılması gerek. Sırf enteresan görünelim diye mi bu kadrolara biniyorlar bilemedim. Şöyle cillop gibi bir bisiklete binenine daha henüz rastlayamadım.

Orlando Bloom (Legolas) var. Arada instagram'da paylaşır;

instagramphotodownload.com_Orlando_Bloom.jpg

instagramphotodownload.com_Orlando_Bloom1.jpg

Söz edince aklıma geldi.
Richard Dean ANDERSON nam-ı diğer MacGyver. Hastasıydım, çok izlerdim çocukken. 🙂
Screenshot_20210215-094632_Google.jpg

Deniz Çakır’ın bisikletini çalan hırsız hemşire çıktı..
Bu ünlü oyuncumuz bisiklet kullanıyormuş, devam eder umarız...
(link)

ünlü olunca polis bisikleti çalanı buluyor sonra biraz duygu sömürüsü ve serbest, bari arayıp bulmasaydınız da insanlara farklı muamele ettiğiniz belli olmasaydı.

Deniz Çakır’ın bisikletini çalan hırsız hemşire çıktı..
Bu ünlü oyuncumuz bisiklet kullanıyormuş, devam eder umarız...
(link)
Erkek bir hemşire, hemşire bir hırsız, yazlığı olan bir hırsız, Deniz hanımdan daha ilgi çekici olmuş 😊
Özel hastanede çalışıyormuş, bir süre devlet hastanelerini kullanmak lazım.

p7IBmu.jpg

dpf0Iy.jpg

Geri