Scudo Sports

Bisiklete binen ünlüler

@Son Selim Yerin dibine girsinler eşi kadar saygısız insan görmedim. Nedeni ise bisiklet yolundan kovalıyorum hiç yüzsüz gibi oradan koşmaya devam ediyor. Eşinin bisiklet sürdüğün hiç görmedim ya maçta olur ya da eşiyle koşuyordur. Yolda gördüm şayet kim olduğunu bile bilmezdim :D Zaten bilmiyorum ya :D Gelecek sefer daha kaba olmaya özen göstereyim :D

Scudo
Güzel konuymuş bu.

Dave Bautista
Dave-Bautista-fiets.jpg

Madem en son dövüşçü paylaşılmış, ben de şu bizim şamar oğlanını paylaşayım.
Conor McGregor

1.jpg
Conor-McGregor-in-training-for-the-Floyd-Mayweather-fight-on-the-26th-of-August.jpg

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
@yalnız kurt ona da laf atarım ne olacak beni mi yakalayacak o hurda yığınıyla :D

@JusTiMe
mesela yani...:D sabah telefon ettim, niye antrenmana gelmedin:)

"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." AL CAPONE

Buradan yola çıkarak onun da bisiklete binen bir ünlü olduğunu öğrenmiş olduk. :D

Fotosu da şu olabilir:
Ekran Alıntısı.PNG

Kudret Kurtcebe bisiklete binen ünlü kişidir benim için. Diğerlerini tanımam bir de Sargun Tont hocam var. Tanımıyorsanız, cahilsiniz.

@bkcihan ehuheue. Vermemiş tabi ki! Verir mi hiç ! zuhazuhazuha çok güldüm. Göstermelik olaylar. Kadro bile ne kadar küçük. Dizleri mahvolmuştur !
Saygılarımla.

@Şeffaf
Nevi şahsına münhasır, çok kibar, çok efendi, mimiklerine tavırlarına bayılıyorum :) aynen hastasıyız..

Geri