Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünlüler

FbG74RcUIAMMZzZ

30 Ağustos 1972 doğumlu oyuncu (link), (link) (2008) filminden bir sahnede (link) oynarken.

Scudo
Merhaba,
benim şahsen tanışma fırsatı bulduğum ve bisiklete binen ünlü kişi Taner Birsel. Kendisi ile Gökova Bisiklet Festivalinin 12. edisyonunda (2018) karşılaşmıştık ve tüm turu bizimle ve yakın arkadaşları ile birlikte (içlerinde tek tanıdığım Aydan Çelik'ti). Şu (link) strava profili var. Alta da fotomuzu ekliyorum. Sağlıcakla kalınız.

Screenshot_20220831-161532.png

FbmBTnvX0Ak8mH8

4 Eylül 1981 doğumlu şarkıcı, söz yazarı, oyuncu (link).

Fbg9q0XXkAY8FMc

4 Eylül 1970 doğumlu oyuncu (link), Los Angeles'ta bisiklet sürerken.

FbmZH4_WQAE0Bcb

Fbqzh_CXwAIAFaz

5 Eylül 1940 doğumlu oyuncu (link). İkinci resimde bisikletin tuzlu suyla nasıl perişan edilebileceğini gösteriyor.

Fb6bzlWXoAQRhLC

8 Eylül 1925 doğumlu oyuncu (link) (1925-1980), oyuncu eşi (link) ile birlikte 1967'de Monte Carlo yat limanında Fransız yapımı (link) bisikletlerini sürerken.

FcJs4hcWQAEwIn_

(link), 21 Nisan 1926 - 8 Eylül 2022, RIP.
4 Nisan 1942'de henüz prensesken Windsor, Birleşik Krallık'taki Royal Lodge'da bisiklet sürüyor, .

FcE990PXwAI6i5X

10 Eylül 1968 doğumlu film yapımcısı (link).
Top Gear'ın bir bölümünde Ritchie, sunucu Jeremy Clarkson'a şunları söylemiş: "Bisikletle yaşıyorum... Londra'nın merkezinde yaşıyorum, muhtemelen seyahatimin yüzde 90'ı bisikletle yapılıyor. Bisikletleri seviyorum."

Gerard Piqué de güzel havalarda antremanlara bisikleti ile giden ünlülerden.

FcE990PXwAI6i5X

10 Eylül 1968 doğumlu film yapımcısı (link).
Top Gear'ın bir bölümünde Ritchie, sunucu Jeremy Clarkson'a şunları söylemiş: "Bisikletle yaşıyorum... Londra'nın merkezinde yaşıyorum, muhtemelen seyahatimin yüzde 90'ı bisikletle yapılıyor. Bisikletleri seviyorum."
sağ paçayı çorabın içine de sokmuş 😁

Geri