Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünsüzler

ünsüzler : b, c, ç, d, f,g, ğ, h, j, k, l, m, n, p, r, s, ş, t, v, y, z bunlar bisiklete nasıl biner bilemiyorum ama benim tanıdığım en ünlü ünsüz
@mariokaldato var.

Scudo
Çok ünsüzüm be [emoji12]
638926c4b0163ba53611ae9a6edd8ce8.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acı gerçekte benden ne kadar fotomuz olsa da hepimiz ünsüz kalacağız. Ama olsun ünlü olup başkalarıyla uğraşmayalım :D 1 de şu şekilde düşünürsek; mahallede bisiklet sporcusu olarak tanındığımız için ünlüyüz :D Kısacası herkes kendi çevresinde 1er ünlüdür :D Ama ne yazık ki Raşit abi sen aramızda değilsin neden dersen sen bu forumda herkesin tanıdığı ünlü @mariokaldato sun :D

Bisikletimin bir sürü fotoğrafı var ama benim bisiklet üstünde fotoğrafım yok ne yazık ki. Bisikletimle farklı yerlere gidersem mutlaka bisikletimin fotoğraflarını çekerim. Bir de her yıkamadan sonra bisikletin bol bol fotoğrafını çekerim.
IMG_20181231_175822.jpg IMG_20181231_175728.jpg

Yukarıdakileri de dün çektim. Üstteki filtresiz, alttakini ise telefonumun filtre seçeneklerinden "otomobil" ile çektim. Dün bisikleti yıkayıp, zinciri ve telleri yağladım. Sonrasında komple cila atıp lastikleri lastik parlatıcı ile, sele ve elcikleri de torpido parlatıcı ile parlattım. 4 yıkamada bir cila atarım. Yılda 1 kere pasta cila yaparım.

@mariokaldato

Sen Türkiye' nin en ünlü Mercedesli bisikletcisisin ne işin var burda

ne kadar ünsüz çıkmışsınız öyle:)

Arkadaşlar sohbetinizi özelden yazınız lütfen

Geri