Scudo Sports

Bisiklete binmemeniz size engel olanlar/şeyler

Fren kaliperlerimden biri yamuldu... diğeri de bozuldu...
Dandik malzemelerdi zaten,Yenisini de kaliteli almak istiyorum... ama bir türlü imkan olmadı (kimi zaman para olmadı kimi zamanda müsait olmadım..) 1 aydır böyle gidiyor.

Scudo
Yaklaşık 15 gündür bir atipik zatüre illeti ile mücadele ediyorum...Bir hafta evde yattım, yetmedi hastaneye yatırdılar orda da bir haftayı yedim..Dün taburcu oldum yaklaşık 5 günde evde geçireceğim.. TDF'ı izledikçe bisiklete binesim geliyor ama sanırım bir 15-20 gün daha binemeyeceğim..

yapabildiğimin en iyisini yapamıyacaksam binmem...

Bisiklet sürmeme en büyük engel izmir deki başıboş sokak köpekleridir. Her gördükleri yerde saldırıyorlar , uğraşa uğraşa en fazla yaptırabildiğim köpeklerin aşılanıp alındıkları yerlerde geri bırakılmaları oldu. Vatandaş bırakın bisiklet sürmeyi sokakta zor geziyor korkudan.

Arkadaşlar problemim paraydı eskiden.Şimdide aile.
AİLE sorununu nasıl çözdünüz :D

Tek engelim şu:

http://i1216.photobucket.com/albums/dd377/darqflames/IMAGE201107091117_170yeni.jpg

Geçtiğimiz Cuma günü Garipçeden dönerken, Yeniköy civarında durak dışında yolcu alıp indiren İett'den bir anda inen yolcuya çarpmam (ya da yolcunun yola atlaması) sonucu sol el bileğim incindi ve 2-3 yaram var; tam olarak iyileşmelerini bekliyorum. :/

Bende yol bisikletine donucem fakat lakin cross'umu elimden cikartamadim he bide babamla takildigimzi icin genelde pazar sabahlari cok az vaktimiz oluyor malum gebzede yaşayan bilir yola dondugumde pek burdada süremeyecegim :)

Geri