erme1984
Üye
- Tepki
- 29
- Bisiklet
- Ümit
dostum anladığım kadarıyla bisiklet işinde yenisin ve tam olarak ne istediğini kestirememişsin... anladığım yol amaçlı daha çok kullanacaksın bisikletini (arkadaşlar sana sorular sorarak öğrenmiş bunu da) bütçen de 3000 tl ye kadar. benim tavsiyem mesela decathlon gibi bir yere git bisikletleri incele ve kullanmak istediğin, içine sinen bisikleti belirle... sonra bisiklete bin ve ben bunu kullanabilirmiyim de, kullanmak istediğin bisikletle mağaza içinde bir tur at. (mesela ben yol bisikletlerini çok severim, çok şık gelir ama kullanmayı sevmiyorum). yaptığın bir hata da şu bu mu iyidir şu mu iyidir. konuya böyle bakmak yerine üsttede belirttiğim gibi sana uyan bisikleti seç örneğin salcano xxx modeli, daha sonra bunun alternatiflerini bul ve bunlar arasında bir karşılaştırma yap ve arkadaşlardan görüş iste. diğer bir konuda başlangıçta gidip 3000 tl lik bir bisiklet almak doğru gelmiyor bana, önce başlangıç veya orta seviye bisikletleri seç örneğin 500-1500 tl arası bisikletler. daha sonra ustalaştıkça, merakın, heyecanın arttıkça daha iyi seviye bir bisiklete geçiş yap... bende bisiklet uzmanı değilim ama nacizane görüşüm bu... 3000 tl bir bisiklete verip daha sonra onu bir kenara koyup binmemen yazık olacaktır.