Konu hemen adminler tarafından silinsin. Yetkili bir siyasetçi abimiz haberi görür , zaten vergiyi çok seviyoruz bisiklete de ekleyelim gitsin diyebilir.
Biri bana şaka desin. Değilse de inşallah bizim ülkede duyulmaz. Bir duyulsa hemen yeni bir yasa hoop biz de vergi öderiz.(Siyasi bir düşüncem yok. Tartışma amaçlı yazmadım, yanlış anlaşılmasın) Ya bana çok yanlış geliyor. Bisiklete teşviki yetersiz bulurken vergi konulması ilgi açısından tam tersi etki yapar diye düşünüyorum. Şu şekilde düşünebilecek çok kişi tanıyorum "Bisiklet vergisi yıllık 80 lira araba 150(Araba vergileri ne kadardır bilmiyorum, salladım). Niye kendimi yorayım ki binerim arabama 5 dk ya giderim." Hala bisiklete karne hediye olarak bakan insanlar vergiyi görünce ne yapar! Tabi yanılıyor da olabilirim de bisiklet alacak insan 2 kere düşünür. Ya da bu olay hırsızlığı da arttırabilir. Çalıntı bisikletin vergisi olmayacağına göre... Şakadır şaka
İş çıkışı servisin kalkmasını beklerken servis şoförü rutin muhabbetin ortasına dalıp ''Trafikte sizi de nimetten sayıyorlar. ne vergi veriyorsunuz ne belgeniz var. Bir de trafikte saygı görmek istiyorsunuz'' deyince az kalsın boğazına sarılacaktım ki sonradan aklıma kullandığı telefondan bile akıllı olmadığı gelince vazgeçtim.
@Liberi Spiritu Sorsaydın sığıra, acaba yıllık 10bin TL üzerinde motorlu taşıt vergisi olan araçları görünce onlar geçsin diye yolun dışına çıkıyo musun diye.
Ortada bir suçlu varsa o da şaka yapacam diyerek böyle bir başlığı açıp akıllara karpuz kabuğu getiren arkadaştır.
Açık çağrıdır! O vergi birgün Türkiyede de uygulanmaya kalkarsa konu sahibinin ümüğünü sıkarak kendisinden kibarca tahsil ediyoruz
hocam benim çocukluğumda ps1 çıkmıştı ve olay olmuştu.. herşeyiyle. orijinal cd si olmadan oynanamıyordu.. tabi çaresi bulundu.. pley steyşın çip takılır yazıları elektronikçilerde görülmeye başlandı.. merak etmeyin onun da çözümünü buluruz
@ozan aktürk
Ben de sonuna kadar katılıyorum ve şaka değil gerçekten silinmesini istiyorum. Bizim mallar gece rüyalarında gördüklerini sabah uygulamaya kalkıyorlar. Bunu da buradan görüp başımıza bela olabilirler...