Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete pompayı nasıl yerleştirebilirim

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar bisiklete pompayı nasıl yerleştirebelirim pompa 17 cm yüksekliğinde (çapını ölçmedim) ben bu pompayı nasıl bisiklet kadrosuna yerleştirebilirim

pompam bunun bir benzeridir :

https://i.hizliresim.com/ZdnEQk.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
plastik kelepce ile yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
kafasını geniş tutup alt tarafını da dar pompaya göre ayarlayacaksınız

• Beğen
Normal şartlarda pompayla birlikte kadroda suluk vidalarına takılacak şekilde bir aparat geliyor ve oraya yerleştiriliyor. Benim bir önceki pompamda bu aparat olmadığı için ben eski bir suluk kafesini kesip onun üzerine kelepçeyle tutturmuştum. Zaten ayda yılda bir gerekiyor onu oradan çıkarmak, makasla kesebilirsin iki saniyede :) Yanında 2 tane yedek kelepçe bulundurursun kullandığın zaman geri onlarla takarsın.

Doğrudan kadroya kelepçelersen zarar verebilir.

• Beğen
şu pompadan sipariş verin;
(link)

pompa 15 tl ve yanında kadroya takma aparatı geliyor . Pompa gayet iyi çalışıyor hem presta hem normal ucu var. Böylece iki pompa birde takma aparatınız olur.
takma aparatını plastık kelepçe ile sabitliyebilirsiniz. yada birden fazla suluk yuvası varsa birine bunu takın.

• Beğen
İğrenç bir görüntüye rağmen fonksiyonel olmasına ever derseniz pprc (plastik) temiz su borularının kelepçeleri var 20-25-32 mm gibi ölçüleri var takip çıkarması uygun olabilir ;)
images.jpg

@DOKTORBEY En temizi suluk kafesine monte edilen aparatlardan kullanmak ama para bandı ile iki ucundan kadronun her hangi bir yerine sabitleyebilirsiniz.Sıcaktan yapış yapış olabilir belki ama zararsız sonuçta, diğer yöntemler kadroyu çizebilir.;)

Bu başlıkta bahsedilen, suluğun oraya monte edilen aparatları ben sevmiyorum. Dağ bisikletinde veya şehir içi çukurlarda pompalar fırlayıp gidiyor. Şunu bir inceleyin derim, (link)

• Beğen
Decathlonda mnp100 el pompasi max. 80 psi yaziyor ama bastigim lastigi olctugumde 115 psi ciktigini gordum pek takilmayin yol bisikletinde rahatca kullaniyorum. :D
(Belki isinize yarar diye yazdim)

• Beğen
Merhabalar,

Ben de monte etmek istiyorum ama aşağıdaki bir ürünü nereden bulabilirim acaba?
27597A79-9175-40C3-8768-3A6F54429B98.jpeg

(link) Ben yol bisikletime taktım memnunum. Sizin paylaştığınız ürünü eskiden decathlon pompa ile birlikte satardı. Simdi vazgeçti.

• Beğen
Tepkiler: wrmsty ve TeAk
(link) Ben yol bisikletime taktım memnunum. Sizin paylaştığınız ürünü eskiden decathlon pompa ile birlikte satardı. Simdi vazgeçti.

Hocam teşekkür ederim(link) almıştım ama kesinlikle tavsiye etmem. Hiçbir şekilde basmıyor. 105 liralık bir pompası var, efsane basıyor. Bu ürünü alayım umarım Kayseripark alanında vardır :) yeniden teşekkür ediyorum.

Hocam teşekkür ederim(link) almıştım ama kesinlikle tavsiye etmem. Hiçbir şekilde basmıyor. 105 liralık bir pompası var, efsane basıyor. Bu ürünü alayım umarım Kayseripark alanında vardır :) yeniden teşekkür ediyorum.
Aynen basmiyor onlar. Ben xiami nin hava kompresörünu aldim. Yanimda basınç tupleri taşımaya başlayacağım artik. Katlanir bisikleti şişiriyor ama yo.bisikletini sisirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Toprak Ninja P aldım çok memnunum. Sele bırusuna gizli

Aynen basmiyor onlar. Ben xiami nin hava kompresörünu aldim. Yanimda basınç tupleri taşımaya başlayacağım artik. Katlanir bisikleti şişiriyor ama yo.bisikletini sisirmiyor.
Kompresör yol sibobunu mu şişirmiyor? onu mu kastettiniz?

Geri