Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklete powerbank takmak

@Anonim
Çantanın markası rockbross, powerbank ın markası ttech, ışığın markası LightWeight, büyük olan ışık da elektro şok cihazı.

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
Scudo
:mzkdnlmk: oh yeee beklemem giderim pedala basar giderim beklememmmm

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@menderes26 hocam valla yarın gelecek inşallah pişman etmez ışığımı 10 12 saat yaksa yeter bana :)

@AranankanOKAN kargo geldi kardeşim dün gelmişler kağıt bırakmışlar geldik bulamadık hesabı halbuki herkez evdeydi yarın gidicem ptt ye alıcam kısmet olursa :)

@mywashere hocam kadroya bağlandığı yerden ne yazık ki benim fren ve vites telleri geçiyor

@ramotek hocam 30.000 lık alayım dediğim de düşündüm de aslında :)

@ATALAY16
Aynisini kullaniyorum ve tellerim sizinki gibi ustten geciyor 1 senedir kullaniyorum sorun olmadi hemde zaten tellere tellere temasi olmuyor sikinti cikarmaz bemce deneyin

Herşeyde olduğu gibi powerbanklarda da -hem limuzin hem cam kenarı- olsun mantığı mevcut. Kişi bunun teknik olarak mümkün olmadığını biliyor olsada kapasite ve fiyat cazip geliyor.

Linkteki fiyat tahtakale fiyatlarınında altında.
Şöyle düşünün;telefonunuza batarya alsanız ortalama 3000 mah orjinal 80 lira civarı,yan sanayi bile olsa 30-40 lira.
Ama powerbank 30000'lik 90 lira. Bunlar ayrıca tehlike arzediyor bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: hkn_syr
Aşağıda linki olan ürünü almayı düşünüyorum.

(link)'un bu ürününü kullanan bilen var mı acaba? Kulağa hoş geliyor hem güneş enerjisi hem powerbank.

Çinliler iyice çoşmuş vaziyette. Şimdide 9900 Mah kapasite değerinde 18650 Pil yapmışlar ( Yerseniz )

(link)

Arkadaşlar. 18650 Pil demek , 18 mm pil çapı ve 65 mm pil boyu demektir. Yani böyle bir pil , çap 18 mm ve boyu 65 mm dir. Bu ölçülerde bulunabilecek en yüksek kapasiteli pil 3400 Mah'tır. Bu pillerin aynı zamanda aşırı şarj gerilimi için , devre korumasıda olduğundan powerbank üreticileri için ekonomik değildir.

Kaliteli pil üreticisi markaların ( Lg , Samsung , vs vs ) powerbank imalatcıları için tercih edilen en ekonomik modelleri 2600 Mah kapasiteli olanlarıdır. Yani kaliteli görünen bir powerbank içinde her bir pil " Genelde" en yüksek olarak 2600 Mah kapasitededir. ( 2200 mah ve 2000 Mah kapasitede pil kullanan modellerde piyasada bolca bulunabilmektedir )

Bu durumda satıcıya powerbank içinde kaç pil olduğunu sorarsanız , gelecek olan cevap powerbankın kalitesini belirler.

Örnek vermek gerekirse : Satıcı veya üretici firma , powerbankın içinde 4 pil olduğunu beyan ediyorsa 2600 X 4 = Bu powerbank en fazla 10400 Mah olabilir. 4 pilli bir model için 20.000 Mah- 30.000 Mah gibi bir cevap geliyorsa , Alet külliyen uyduruk ve Çakma tabir edilen , alıcıyı yanılmak üzere uyduruk rakamlar beyan edilen bir üründür. 10.000 Mah gerçek değerde bir powerbank fiyatınında daha aşağısına 20.0000 Mah almayı tercih edecek insanları yanıltmak için bu rakamlar yazılmıştır.

Böyle bir ürünün, bırakın 20.000 Mah kapasiteyi , 4.000 Mah kapasiteyi görmesi bile bir mucizedir.

BlitzWolf ve Xiaomi kesinlikle yarı yolda bırakmaz arkadaşlar.Orta ve uzun tur yapan arkadaşlara BlitzWolf 20W güneş paneli ve Xiaomi veya BlitzWolf 10000 mah civarında powerbank yeterli olacaktır.

Kısa gündüz turlarında sırt çantanız var ise sadece güneş paneli ile çıkarsanız bile yeterli olacaktır.Güneş paneli 150 tl gibi bir fiyat.Fakat powerbank gibi kısa veya orta vadede performans kaybı yaşamayacağı için alıp kırmazsanız 20-30 sene kullanırsınız =)

Powerbankınızı ise eğer quickcharge özelliği olan aletiniz var ise ona göre seçmenizi öneririm.Fakat dediğim gibi bence turlarda,kamplarda hatta deniz kenarında dahil güneş paneli çok daha mantıklı bir seçim.Kendim güneş paneli+10400 mah powerbank ile uzun turlarda bile enerji sıkıntısı çekmedim.Tüm gece çadırda küçük bir vantilatör bile çalıştırmaktayım :)

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Merak ettimim az araştırdım. Yurtdışından bulabileceğiniz güvenilir powerbanklerden bir demet yaptım.

(link) – Hertürlü ürünleri var. Powergerilla diye bir modelleri laptopunuzu 5 saat kadar çalıştırıyor.

(link) – Benim favorim iphone da pil üreten firma. İnce zarif ve ekonomik ürünleri var. 4000-6000mAh arası gayet şık ürünleri var.
(link) -2600-20000mAh. arası pahalı bir marka.
(link) – 2800-13000mAh arasında görece pahalı ama güven veren ürünleri var Su geçirmez ürünler de sunuyorlar.

(link) Güneş enerjilisinden hele bir sırçantalı modeli var görmeye değer. görece ucuz.
(link) – 1800-20000mAh jelli powerbankler. Laptop bile şarj eden pilleri var Tabi 160 sterlin öderseniz:mad::eek::eek:ops:
(link) – Bu arkadaşlar da 60-222Wh güç üretip laptop bile şarj ederiz diyorlar. Tabi 2,5 kilo yükü de yanında hediye ediyorlar. Fiyat energenie ile aynı ama USD cinsinden.

Hala araştırıyorum. Yeni ürünler buldukça paylaşacağım.

@Migel hocam 13000 lık vatan pc den turs marka power bank aldım ön farım en yüksek kademede 6.5 saat gidiyor şuan

moon meteor 250 bisiklet ışıgım var dün aldım 1 saatlik sürüşte memnun kaldım yalnız 250 lümende 1 buçuk saatde bitiyor powerbank e baglı kullansam bir zararı olur mu ?

Ya da en iyisi 12V 9Ah bir akü al küçük olandan . Gidonaltı yerleştir ve bir elektrikçiye usb şarj düzeneği kurdur.

Merhaba arkadaşlar benim frenlerim formula rx hidrolık fren frenlerimin yağını değiştirdim sonra 1 saat kullanımdan sonra frenlerin yumuşağıdığını hiss etdim sonra frene baktım ve fren hortumunun fren koluna bağlandığı noktada yağ akması vardı sonra hortumu cıkardım yagı bowaltdım ve yenıden hortumu yerıne baglayıb iyice sıktım sonra yeniden frenlere yağ koydum yine kullanımdan sonra hortumdan akıntı geldi ve frenler boşaldı yardımcı olacak arkadaşlar varmı bu arada dot 4 hidrolik yag koydum ve balataları değiştirdim ancak formulabalata bulamadığımdan avid organikbalata koydum bu yüzden ola bilirmi ?

Geri