Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete sticker yapımı (kendi stickerinizi yapmak isterseniz tıklayın)

Reklam tabelaları yapan bi yere gidip istediğim şekli yaptırdım hiç bi sıkıntı yaşamıyorum. 6 aydır kullanıyorum şimdiye kadar etiketlerin hiç bi yerinde sökülme falan yok. (maliyet ise 5tl)

Scudo
(link)

Arkadaşlar bu siteye girip istediğiniz firmanın logosunu vektörel ya da yüksek çözünürlükte Tiff belgesi olarak bulabilirsiniz...saygılar

• Beğen
Tepkiler: mehmet-cantemir
Hiç hoş durmuyor çok yapay. Ama paylaşım ve öneriler için teşekürler. Buda bir yöntem;)

@mfe02

Konu 5 sene öncesine ait. :D

@mfe02

Tebrik ederim 5 yıllık konuyu hortlattınız :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
eski konularımdan şimdi de yapıyorum da çok az sadece arma yukarıdaki gibi değil
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir hortlatmada benden olsun o zaman . (link)
Linkteki yöntemi istediğimiz yazıcı çıktısına uygulayabiliriz.

ben kartuşlu yazıcıdan renkli çıktı aldım bantlayıp suya koyunca renkler dağıldı gitti. lazerle olur mu bilmiyorum ama kartuşta olmadı

reklam tabelacıları yapıyor ama küçük işlerle uğraşmak istemiyorlar

BU yöntemle yapmıştım, çıktıyı fotokopiciye götürdüm oradan çıkarttı artık lazer mi değil mi bilmiyorum, sadece siyah yazı için sıkıntı olmamıştı. Burada siz doğru şekilde yapıyorsunuz değil mi yazının üzerine bandı yapıştırmanız gerekiyor.

@Emre Özhan

Merhaba Emre bey cok acıklayıcı bır yazı olmus ama resımlerı goremıyorum guncelleme sansınız varmı tum resımlerı ???

@gonbay
Malesef güncelleme sansim yok ama basitce anlatmak gerekirse yazicidan çıktıyı alırsın fazlalıklarını kesersin ve seffaf koli bandi ile bisiklete yapistirirsin. Yöntem çok basit ama ilkel. Zamanla solabiliyor.

@gonbay bi de laser yazıcı olması lazım, mürekkeplilerde olmuyor

Geri