Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.587
Bisiklet
Geotech
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11025732_868657926542187_3924055078819757867_n.jpg?oh=91375ea4e5337a7a03794233e96dcdc2&oe=55EEEC70

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/11059404_868657936542186_2271723246939957606_n.jpg?oh=7caed1e1ab248b2785d4ba567df9e32e&oe=562A2C93&__gda__=1445250711_653e61c2179830964346e016512fca96

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Sizlerden gelen çok yoğun istek üzerine Bisiklet Forum resmi forması Basıma girdi. Ham maddenin döviz ile alınmasından dolayı fiyatlar çok artmıştı fakat basım firması ile yoğun pazarlıklar sonucu 50 TL olarak fiyat belirledik.

S-M-L-XL-XXL ve Bayanları da düşünerek bir de bayan kalıbı yapıldı.

Bir kaç gün içerisinde bitmiş olacak.

Almak isteyen arkadaşlar: Delta Bisiklet Kızıltoprak mağazasından Gürkan Bey ile iletişime geçerek alabilirler. 0 216 450 66 30

Şehir dışından almak isteyenler de (link) sitesinden satın alabilirler.

Forma Linki: (link)

Bütün üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.

Scudo
@ulas kızıltoprağa gittiğimde
selamun aleyküm bi forma alyım ben.
dediğimde alabiliyor muyum yoksa önceden haber mi verip gitmek gerek

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
pisikletimin renginde olmuş, ne de güzel olmuş...:)

Güzel olmuş, mağazaya gidip bir bakmak lazım mevcutta varsa.

Firma kargoya veriyor. Hafta sonu gelmesi bekleniyor. Ama Delta Bisiklet' in Kızıltoprak mağazasında örnek ürün bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Güzel olmuş:harika:

birinci soru: geçen sefer bisiklet forum üyelerine ekstradan indirim vardı, olacak mı? delta bisiklet madem o kadar distribütörlüğünü yaptığı markayı basıyor ve kendi sitesinde satıyor, forum üyelerine daha uygun fiyatla verebilirdi.

ikinci soru: üzerine isim ve kan grubu baskılı alabilecek miyiz?

üzerindeki markalar deltabisiklet'in distribütörlüğünü yaptığı ürünler değil mi?

Üzerindeki markalar bisiklet markaları değil bütün bisikletçilerin ortak kullandığı markalardır. Bir yönetici olarak söylüyorum, ana sponsorumuzun Delta Bisiklet olmasından dolayı markaları yer alıyor. Daha sonrasında Bisiklet Forum' a sponsor olan başka firma olursa o firmanın markaları koyulur. Server maliyetleri çok yüksek ve şuanda Delta karşılıyor. Fiyat sabit arkadaşlar 50 TL maliyeti var aslında daha fazla fakat 50 TL olarak fiyatı netleşmiştir.

@halil ibrahim duran

Kalıplar sabit olduğundan İsim ve Kan grubu olmayacak.

Forma güzel olmuş, tebrik ederim. Fakat yapıcı birkaç eleştirim olacak. Öncelikle forma üzerindeki reklamlar çok fazla ve büyük. Bence hoş bir durum değil. Bedava dağıtılmış veya çok ufak bir miktarda para istemiş olsanız bu reklamları anlarım. Öteki türlüsü biraz fazla olmuş gibime geliyor.

Bir husus daha, burada değerli grafiker arkadaşlar vardır, bence tasarım ve reklamların yerleştirilmesi konusunda onlar fikir verebilir ve ortaklaşa daha güzel bir çalışma oluşturulabilir.

İsim yazmak çözülemeyecek bir sorun değil @ulas bey.

iki tip satış stratejisi geliştirilebilir:
birincisi: ön ödemeli satış, bunun avantajı satın alınmadan önce beden, isim ve kan grubu verilir, belli bir süreye kadar ücret ödemeleri istenir, bu süre dahilinde ücretini ödeyenlerin forması ona göre basılır. Kişinin adresine veya teslim almak istediği delta bisiklet mağazasına gönderilebilir.
ikincisi: ön ödemesiz satış, bunda isim ve sair bilgi olmaz, isteyen direk gider mağazadan alır.
Bu tip siparişlerle uğraşmak zordur, madem delta bu işin sponsorluğunu üstleniyor, siparişleri de onlar alsın, isim ve kangrubu bilgilerini onlara verelim. Siz de yorulmazsınız...

Bugün örneğin, kipeo gibi bir firmadan, 10 arkadaş toplanıp özel sipariş, göğüste isim ve kan grubu, kollar ve yakada istediğiniz bilgi yazan bir forma yaptırmaya kalksanız 55-65 TL gibi bir rakama anlaşabiliyorsunuz. (Biz mahallede beraber sürdüğümüz 12 arkadaş 55 TL rakam aldık) Yüzlerce basılacak ve Delta sponsorluğunda bir formanın (geçen sefer 25 TL ye aldığımız formanın) 50 TL olması biraz garibime gitti.

Son olarak forma üzerinde yazan markalarla derdim yok, zaten bir önceki formaya sahibim. İsim yazılsaydı ve bir öncekine yakın rakamla satılsaydı bundan da alacaktım.

Yanlış anlaşılmasın, kimseyi yerdiğim falan yok. Tartışma ortamı da çıkarmaya çalışmıyorum.

Saygılarla...

O zaman klasik soruyu da ben sorayım. Her XL, XL midir? Günlük hayatta giydiğimiz giysi ölçülerine uygun mu, yoksa uzak doğu formaları gibi 1-2 beden büyük mü seçmeli?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@Sadettin Z.
Bende bu konuyu merak ediyorum. Bir beden tablosu yapılsa hoş olur.

Forma almak isteyen bir çok forum üyemiz için 2015 sezonunda da forma satışa sunulması gayet iyi oldu. Bu çalışmayı yürüten herkese en başta teşekkür etmek gerek. Yalnız şöyle bir durum var geçen sene fiyat 50 tl olarak belirlenmiş ve fiyat ın ucuz olması için delta bisiklet tarafından bu sponsorlar belirlenip forma üzerinde logoları kullanılmıştı ve fiyat 25 tl ye çekilmişti. Bu sene bu firmalardan sponsorluk ücreti alınmayacağa benziyor galiba. Maddi olarak br faydası olmayacaksa forma üzerinde olmalarının da pek bir anlamı yok o zaman.
Geçen sene bir kaç tane daha tasarım vardı. Onlardan bir tanesi basılıp farklılıkta olabilirdi. Mesela İhsan Gencer Bey in diğer tasarımı da çok beğenilmişti.

@halil ibrahim duran

Doğru,ben alamadım ama sponsporlar desteğini çekmeden önce 25 tl idi sonra 50 liraya çıktı.

kumaş kalitesi de geçen sene yapılanla aynı mı olacak?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri