Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Beden tablosu bekliyoruz.

Scudo
Defalarca yazdım geçen seneki formanın üstünde revize edilmesin farklı tasarım yapılsın diye hatta İhsan Beyin diğer tasarımı basılsın demiştim neyse hayırlı uğurlu olsun ben koleksiyon amaçlı alacaktım ama bendekinin aynısı olduğundan dolayı maalesef pek hevesli değilim. Yine de emeği geçen herkese saygılar.

evet beden tablosu bekliyoruz. bide delta kızıltopraktan gidip satın alabiliyormuyuz ? yoksa sadece kargomu ?

Ben de almayı planlıyordum. Ama fiyatın 50 tl olması yüzünden alamıyacağım :( Geçen senenin aynısı olması da talebi düşürecektir. Ayrıca ön talep üzerine isim ve kan grubu yazılsaydı iyi olurdu.

Beden tablosuna göre bir tane de ben alacağım :) Emeği geçen herkese teşekkürler :)

alan olursa beden ve kumaş kalitesi hakkında inceleme bekliyorum:D

Çok güzel teşekkürler. Ben de alıcam aybaşına kadar kalırsa :).

Reklamların varlığı formaya farklı bir hava katabiliyor, reklamlardan dolayı 25 ya da 50 olmasından rahatsız değilim kalitesi 50yi hakediyor ama
Diğer tasarımlardan biri yapılsaydı daha hevesli sipariş verebilirdim, hatta konuya o amaçla girdim.
Aynı formayı görünce geçen sene 25 verdim, bu sene 50 vermeden önce biraz daha düşüneceğim.

Değerli arkadaşlar çok yoğun forma baskısı oldu ve siz değerli arkadaşlara forma yetiştirmek için karar verildi ve baskıya geçildi. Reklam logoları formaya ayrı bir hava katıyor. Başka tasarımlar da yapmayı düşünüyoruz. Bu ürünlerin ham maddesi dolarla alınıyor. Geçen yıl dolar 2.20 iken şimdi 2.70 fiyatın 50 TL olması çok normal.

Bedenler konusuna gelince ölçü tablosu normal beden tablosu.

Ayrıca Delta Bisiklet formaların kargosunu da karşılıyor. Her birinin kargosu ortalama 8/10 TL. Adetler de düşünüldüğünde büyük meblalar yapıyor.

iyi forumlar dilerim

Eğer istenildiği zaman bulmak mümkün olacaksa 50 TL normal bence.
Değişik tasarımlar geldiğinde alırız inşallah.

@GhostRider_17
Formanın arkasındaki markaların her biri birer cep, toplam 3 tane.

Beden olayını nasıl belirleriz ? Normalde M beden üst giyiyorum.

İnternetten siparişi verdim. Normalde bol yazılı şeyleri giymeyi sevmiyorum ama hiç olmazsa kendi forumumuzun reklamı olsun:D Kredi kartına vade farksız taksit seçeneği de var.
Emeği geçenlere teşekkürler

Neyse bakmakla yetiniyorum maalesef :(

1,88 boy, Göğüs XL beden de tam sınırda 112 cm. Bel 108 cm. Yurt dışından sipariş ettiğim forma da XL göbek kısmında ki balkondan dolayı biraz dar oldu. Bunda XXL çok mu bol olur karar veremedim. Ürün şu an sepette ama alıp almamakta kararsızım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri