Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum geleneksel topla gel kampanyası

Vazgeçmeniz çok doğal..

İnsanların umursamazlıkları bazen çok kırıcı olabiliyor..

Eğer konu başlığı sizin adınıza kalmasında bir sakınca yoksa BEN DEVAM EDECEĞİM..

Kadroyu almaktan vaz geçmeniz sorun teşkil etmiyor bu zamana kadar gönderdiğiniz parçalar için ve konuyu açtığınız için teşekkür ederim..

Sizin gönderdiğiniz parçalar arasında bir elçek vardı. Başka bir üyemiz daha ergonemik elçek gönderdi sizden gelen fazlalık oldu onu size adresinizi verirseniz geri göndereceğim..

Bir arkadaşımız ruble gönderecek, rublede bulunmuş oldu..

Çok ağır gidiyor ama bitireceğim bu projeyi..

Sevgiler, Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Scudo
Bir süredir ihtiyacı olan bir arkadaşımız için bisiklet topluyoruz..
:)
Lütfen topiği okuyunuz..
:in:
Belki sizinde elinizde bağış yapabileceğiniz bir iki parça vardır..:rolleyes:

sizin devam etmenizde hiç bir sorun yok. elceği de bir bisiklet severe verebilirseniz memnun olurum

İşin sonu ne olacak acaba.İnşallah projeyi bitirebilirsiniz. Bende yardımcı olmak isterdim ama inanın hiçbir şeyim yok.

parçayla katkı yapamıyorum, en azından başlığı güncel tutarak katkı da bulunmuş olıyım bari :)

Arkadaşlarım,
Göndereceğiniz parçaların hepsi ve yaptığınız iyilik çok kaydedeğer bir girişim.. Ancak kargolarınızı PTT ile gönderirseniz hem maliyeti az oluyor hemde şubeden tanıdığım vasıtası ile parçaları istediğim kadar bekletebiliyorum..

Özel kargo şirketler hem maliyetli hem de gelen parçaları zaman zaman İstanbul dışında olduğum için bekletemiyorum.

Geçen hafta gelen iki parçadan birisini beklettiler ama diğerini geri göndermişler.. Geri giden parça için parça sahibine teşekkür eder geri döndüğü için buradan kendisinden özür dilerim.

Göndereceğiniz parçaları özel firmalarla gönderirseniz astarı yüzünden daha pahallı oluyor.. Kargo parası ürünün ikinci el değerine eşit olursa bu kampanyayı yürütmenin ne manası olur? Ben kendim gider alırım ikinci el ilanlarından..

Anlayışınız için teşekkürler..

Bir diğer konuda bisikletin hala toplanamamış olması.. Çok konuşuyor çok içerliyoruz bisiklet sporunun yaygınlaşmadığını ve sitem ediyoruz Dünyaya.. Ancak ihtiyaç sahibine şöyle güzel bir bisikleti toplayıpta veremiyoruz maalesef..

Eğer bu sezona yetişirse bisiklet çok güzel olacak.. Ama yok iki yılda ancak bir bisiklet topluyorsak yuh olsun bize..

Daha ne demek gerekir bilmiyorum..

Bu bisikleti vermek istediğim kişi ile bisikleti toplayamazsam elde olan parçaları toplu olarak sana veririm dedim.. Nasıl uygun görürsen abi dedi.. Adam buradan bisikletinin toplanıp toplanamadığını izliyor.. Kendinizi O'nun yerine koyun bakalım nasıl hissedeceksiniz?

Sevgiler, saygılar..

Arkadaşlar;

Eğer bu bisikletin toplanmasında artan parçalar olursa gönderen kişiye mutlak süretle kargosu tarafımdan karşılanarak kendisine geri gönderilecektir. Bazı parçalar çift oldu ama sorun değil. hangisi güzelde onu takacağım.. Diğeri sahibine iade..

Teşekkürler..

19 Ocak 2012 tarihi ile bugüne kadar bulunan parçalar:
2 adet paketinde kullanılmamış iç lastik.
1 adet arka ışık
1 çift elçek
1 adet sele
1 çift çok iyi durumda markalı dış lastik
Vites - fren kabloları..
1 adet gidon
1 adet maşa..
1 takım mekanik disk fren..
1 çift rotor..

İhtiyaç listesi:

1 adet 19 veya 20 inçlik over size kadro..
1 takım furç takımı..
1 takım orta göbek ve aynakol takımı..
1 adet zincir..
1 çift jant ön arka disk uyumlu jant takımı.. (Arka göbek kaset dişli ve 8'li veya 9'lu ruble uyumlu)
1 adet ön attırıcı..
1 adet ince sibop uyumlu el pompası..
1 adet M boy kask..
1 ader gidon boğazı
1 adet arka attırıcı
1 adet sele borusu..
1 adet 8'li ya da 9'lu ruble..

Arkadaşlar.. Bir işe kalkıştık madem lütfen en iyisini yapalım.. Bu güne kadar gelen parçalar çok kaliteli ve neredesye sıfır ve marka..

Elinize atıl durumda olan değilde birazda görselliğe hitap etsin istiyorum..

ADRES:

TOLGA AYLA
İSTANBUL ÜMRANİYE ATAKENT PTT ŞUBESİ
05052412900
(Şubeden alınmak üzere)

Tolga..

guzel proje hemde coook guzel. elımden gelenı yaparım...

Bir önceki sayfaki güncelleme kendini koruyor arkadaşlar..

Önceliğimiz kadro..

Kadro olmadan hiç bir şey çözülmüyor..

huyum kurumasın, devam edelim Tolga Bey. ben de bir kadro alayım oradan devam edelim.

Tolga Bey, v-fren mi, disk mi toplayacağız? kadroyu ikisine de uyumlu olacak şekilde seçmeye çalışayım.

1 adet 19 veya 20 inçlik over size kadro..
1 takım furç takımı..
1 adet ince sibop uyumlu el pompası..

bir aksilik olmadığı takdirde bu parçaları ben sağlamaya çalışacağım

bu kadroya ne dersiniz?

(link)

konunun geri gelmesine sevindim sevgili tolga maşa ve fren takımını teslim aldığın yerde sıfır truvativ aynakol var şahsıma ait göbeğiyle beraber teslim alabilirsin EMİR i haberdar edeceğim mesajı okuyunca irtibata geçelim.

ankarada olan kadroları gider alırım açıkçası eksiğini gediğini görmek açısından iyi olur benim için. bitirelim şu işi. şu kadar bisiklet aşığıyız, bir bisiklet mi toparlayamayacağız????

Merhaba arkadaşlar.. Konunu geri gelmesine bende sevindim.. Çok uzadı bu konu ve bu acı verici.. Yazık..

Şu kadroyu istiyorum:(link)

Kadronun 19-20 inç olması gerekir.. 21 inçde olur ama 18 inç küçük kaçabilir arkadaşımıza..

Kadro bir gelse gerisinin çorap söküğü gibi gelecektir ki bende de gani parça var zaten..

Haydin bakalım..

Geri