Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum geleneksel topla gel kampanyası

Scudo
aslinda bu fikri bende dusunuyordum.forumda birisinin bisikletini gorunce bayag etkilemistim.gercekten cok iyi olmus.fakat bu nasıl gerceklesebilir bayag bir zor olsa gerek.olmucakta degil.takipcisiyim.

kadro alındı, kask alındı, pompa tamam, jersey ilave edildi, scott çoraplarla beraber Tolga Ayla ya doğru yola çıktı. bakalım gerisi nasıl gelecek???

Konunun takipçisi olduğumu Levent Bey zaten biliyor.. Diğer tüm forum ailesininde bisiklet toplandıktan sonra eksik parçaları için hevesli olmasını diliyorum.. Kadronun alınması çok büyük bir adımdır.. Teşekkürler Mehmet Bey..

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
ilana çıktığım ürünleri satabilirsem, bu bisikletin eksiklerine katkım daha fazla olur. hatta gelecek sene için bir yol bisikleti kadrosunu bile alırız kısmetse :) geleneksellil, süreklilik içerir. paylaşmanın tadı, bir lokma ekmek bile olsa, paha biçilmezdir.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
konuyu canlı tutmak adına buradan yazıyorum; Tolga Bey, kadroyu alabildiniz mi?

@özençekçen

Merhaba arkadaşlar..

KAdronun gelmesi süper oldu. Sıfır kutusunda hayalimden daha iyi..

Sevgili Özen.. İstanbula b,r kaç gün önce geldim sayılır.. Henüz Emir'in yanına giecek fırsatım olmadı.. Bana Emir'in telini verirsen sevinirim.. Teşekkürler, Parçayı alınca haber vereceğim sana..

eveeet, nelerimiz eksik Tolga Bey, zamanınız olduğunuzda eksikler listesini günceller misiniz?

saygılar, selamlar.

Eveeeeeet sevgİlİ arkadaŞlar..

Nİhayet bİsİklet bİttİ : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bİsİklet bİr kaÇ gÜn İÇİnde teslİm edİlecek, sahİbİyle buluŞma yerİnİ bİle ayarladik : ))

gÖnderdİĞİnİz tÜm parÇalar bİsİklette kullanilmiŞtir, bİr tanesİ bİle aÇikta kalmadi..

Tek bİr eksİĞİm var o da 31.6 sele borusunu kadroya sikiŞtiracak sele borusu kelepÇesİ...

Bunu da bİrİnİz gÖnderdİ gÖnderdİ, gÖndermedİnİz alacaĞiz artik..

ArkadaŞa bayrama yetİŞtİrmeye ÇaliŞiyorum..

Resİmlerİ bİle bİle paylaŞmiyorum sİzlerle, bu konudakİ tutumumuz nİyetİmİzİn en Önemlİ parÇasi bİlİyorsunuz : )))

herkese Çooooook ama Çok teŞekkÜrler..

Sevgİler, saygilar..

Tel numaram 0505 241 29 00

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Mehmet Bey fotoğrafı özelden size göndereceğim yaptığınız eşsiz emekten dolayı fotoğrafları görmek hakkınız..

Ancak diğer kampanya katılımcıları için buradan yayımlamam mümkün değil..

Bunun sebebide bisiklet sahibini rencide etmemek..

Bu konuda tüm parça gönderenlerin anlayışına sığınıyorum..

İyiliği yapmak kolaydır zor olan ise yapılan iyiliğin gizli tutulmasıdır..

Bu konudaki düşüncelerimi en başından beri ketum tuttum ve bu bana daha çok mutluluk veriyor..

Sadece herkesin şunu bilmesini isterim ki, bu bisiklet gerçekten ihtiyacı olan bir pedalşöre gitti..

Vesselam..

Bu projenin uzun zaman alsa da mutlu sonla bitmesi sevindirici :)

Evet İslam proje bitti nihayet.. : )

Mehmet Bey ben yarın Delta bisiklete uğrayacağım. Ufak tefek bir iki parçayla birlikte o ürünüde alırım..

Yeni olsun, sağlam olsun.. : ))

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Konuyu çok geç gördüm affedin...

Şahsen bende görmek istiyorum bir faydam dokunmasa da merak ediyorum...

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arkadaşımıza...

Geri