Scudo Sports

Bisikletforumdaki ihtiyar gençler kaç kişi?

gördüğüm kadarıyla 50 yaş üstünde drop bar kullananlar var.Bende mi geçsem acaba?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Yaşım 47 , yazıyla gırgyeddi. Spor olsun gezmek olsun insan sevdiği şeyi yapmalı. Performans da neki, benim için rampa aşağı en keyifli performans. Yaşıtlarımla kapisirim lakin aklımdan da zorum yoktur. En sevdiğim pedal kesmeden 40-60 gitmektir. Yılın dört mevsimi sürerim. Beni geçen genç görürsem sümük firlatirim. Rüzgârdan Nefret ederim, ve hedefimde kamp yaparak uzun yola gitmek vardır vesselam.
Bir üstadla tanışmaktır ikinci hedefim: ya nasip derim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

67 doğumluyum,
Hayatım boyunca sporla ilgilenmedim,
Celik çöp bisikletle balığa gideyim dedim 1,5 sene önce,
Birde baktım ki bisiklet sürüyorum.
Çelik bisikletle Zeytinburnu-Sarıyer link hattı kurdum:)

Şimdi ise Mosso yol bisikletiyle yollu oldum :)

Son 10 gün içinde
2-Çatalca,
1-Anadolu Feneri
1-Rumeli Feneri
2-Sarıyer
ve ufak tefek yarım ada turu yaptım.

Bence iyi yol yaptım :)

Abi Tekirdağ yarışına katıl diyen arkadaşlara ise ben çok kötüyüm dedim.:)

Limitlerim dahilinde her türlü tur yaparım.

günlük 15-20 km yaparım.arasıra 30+30 km yaparım.yol bisikleti ile ağırlıksız-günlük 150 km yapabilirim.sabahları bisiklet turundan sonra,hurda bisiklet toplama-tamiri ve bunları çevreme hediye etmeyi severim.elimde aletlerim var,apartmanın bodrumunda pirelere rağmen çalışırım.jant dizme dahil,her parçayı takabilirim.benim bisikletler,parçası ucuz,tek kat jant,v fren eski nesil bisikletler.şu an elimde 9 tane var.hepsini satsan 1.000 tl anca eder.uzun turları hep hayal ederim.1980 yılında yol bisikletiyle günübirlik izmir-çeşme,izmir-foça,izmir-gümüldür yaptım.yakın zamanda kırşehir-kaman,kırşehir-gülşehir,kırşehir-hacıbektaş yaptım.selamlar,saygılar..

@Cihangir.
Ben de 33 yaşında başladım. Bisiklet istanbulu sevdirdi bana hep pencereden bakmışım şimdiye kadar meğer. Bisikletle birlikte dışarıda olduğumu hissettim. Buradaki abiler bisiklette master yapmışlar paylaşımlarını ve tecrübelerini ilgiyle takip ediyorum.

Önce vatan.

Geri