Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisikleti bırakıyorum

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
baktım binemiyorum bari satıp kurtulayım dedim.
yürüyüş yapıcam artık bu yaştan sonra ankara trafiğinde bisikletle cambazlık yapılmıyor. pek bi yakında ilanlar kısmında sizleri rahatsız edeceğim.
sağlıcakla kalın.

Scudo
Üzücü fakat hakkınızda hayırlı olsun. Forumda dolaşırken sizin yazı, yorum ve ilanlarınızı çok görmüştüm, - mesela alikut konusundaki yorumlar -sizi tanımasam da tanıyor gibiyim. Bisikleti bıraksanızda forumdan ayrılmanıza gerek yok kanımca. İlanları bekliyoruz

Gerçekten üzücü bir durum ; ama yine de bizi yorumlarınızdan mahrum etmeyin. Hayırlısı olsun. Yürüyüş zamanı geldi diyorsanız öyledir. Teşekkür ederiz.

bence bisikleti bırakıyorum desenizde elinizdeki bisikleti hiç satmayın dursun bikenarda.bende bırakıyorum bisiklete binmicez diyerek elimdeki iki bisikletide sattmıştım.en fazla 6 ay dayanabildim ve yeni bisiklet toplamıştım;)topladıktan sonrada 1yıl kadar tekrar binmedim:D
şimdide kafam eserse canım isterse biniyorum ama elimin altında bir tane bisikletin durması iyi oluyor.olmasa tekrar bisiklet toplıyım diye uğraşırdım eminim...

10 yıl kadar önce rahatsızlandım ve hastanede bel fıtığı olduğu söylendi. İyileştim şükür....O zamanlar bisikleti bırakmam gerektiği söylendi. Çok acı verici olmuştu....

Ben bırakmadım, o günden sonra çok az binip hemen bırakıyordum. Sonra biraz daha fazla biraz daha fazla.....:D

Allah'a şükür sonra eski sağlığıma kavuştum bisikleti ise hiç bırakmadım.

• Beğen
Tepkiler: hakano
Geri