Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikleti çaldırmamak için...

Scudo
@DESERT FOX katlanir veya katlanabilir bisiklet kilidi olarak aratin. Son ugrastigi bisiklette 2 adet kilit vardi. Bir U bir katlanir

Ekran Resmi 2017-10-06 11.58.53.png

@bisikletebin entry nick uyumu mu desem, ne desem bilemedim. En açık yöntem bu, biz bisikletin üzerindeyken çalamazlar, bu da demek oluyor ki; bir bisikletçi bisikletini dışarı da kullanmıyor iken ''sülalem rahat panpa'' modunda olmamalı, cafe restoran gibi bir yerde iken bisikletin bağlandığı yer ile göz temasını kesmemeli..

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Çaldırmamak için ne yazık ki tek yöntem var oda bir an bile göz önünden ayırmamak. Kolum kadar ağaca bağlanan bisikleti almak için gözümün önünde ağacı kırdılar. Alamadılar mı götüremediler mi zarar verirler o zaman, lastiğini keserler, vites kolunu kırarlar yaparlar birşey. Paronayak gibi davranmak lazım dönmeyeceksin bisiklete arkanı:naslyany: İşe gidip geliyorsan konu başka ama antereman gezi vb ise arkanı dönme.

Forumda ki arkadaşlarıma şöyle bir tavsiyem olacak; Sele borusuna, gidon içine, furş kapağının altına ve aklınıza gelen yerlere notlar bırakın. Bisikletin çalıntı olduğunu ve sizi aramalarını isteyin. Örn: BU BİSİKLET ÇALINTIDIR LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇİN MAKSİM ÜNAL 0538 XXX XX XX Belki vicdanlı biri çikar yada bisikletin sizin olduğunu kanıtlama imkanınız olur zaten bisikletlerimiz ucuz değil ve para da kolay kazanılmıyor ben asansörsüz binanın 7. katında oturuyorum ve her akşam o beni nasıl taşıyorsa bende onu taşıyorum gönül ister ki kapıda bırakayım apartmana koyayım ama ne yazık ki günümüz Türkiye 'sinde mümkün değil

@Behram Belek

U kilidin Marka model nedir

Bisikletini yanından ayırmazsan çalınmaz. Hırsıza kilit dayanmaz kilidinize güvenmeyin . Bisikletinizi evinizde saklayın . Hepsi bu . Sayfalarca yazmanıza gerek yok! Dışarıya kilitleyip bırakıp gitmeyin bakkala markete girerken bile yanınızda olsun . Eve parkedin, dışarıya kilitlemeyin .

@ippon
Abi benim bisiklet evde bile peteğe kilitli şekilde. Yine Denizli'de güveniyordum da burada bekar evi girerse bir bisiklet var.

Sanırım en iyi çözüm 40 Years Old Virgin filmindeki gibi tekerleğin birini yanına almak ?

192162

• Beğen
Tepkiler: Tsubasa
-apartmanda merdiven boşluğuna kilitlememek (komşun bile bir parçasını çalmak isteyebilir,bizzat yaşadım bu durumu)
-eğer düzenli olarak bir yere gidiyor ve bisiklet dışarıda kalıyorsa ilerleyen zamanlarda bir hırsızın dikkatini çekmesi muhtemel o yüzden bence katlanıra yönelmek daha mantıklı
-u kilitler kısa süreli kilitlemeler için gayet koruma sağlar çünkü demir makas olmadan zor açılır ama bir yerde saatlerce kalıyorsa hırsızın bir yerden makası bulup geri gelmesi muhtemel

192163

fotoğrafta belli olmuyor ama 4 tane kilit var bekçinin önünde olmasına rağmen (yer bağcılar meslek lisesi - 08/05/2018)

@Saburié
yine iyi cesaret edip bırakıyorsun dışarda yoksa 4 kilit bağcılar mesleğe ne gelecek okul zaten alet edevat dolu :koptum:

Onu bunu bilmem de azönce FB Marketplace'te gördüğüm bir ilan beni baya düşündürdü... 26 vites Salgona bisiklet nedir yaaa ?
Bence gayet şüpheli.. Acaba bi başlık açsam mi ?

bi bakıverin derim.
İsteyene link: (link)
192172

Tum kilitleri acabiliyor hirsizlar o yuzden kilidinize guvenmeyin bisikletinizi disarida oldukca kuytu yerlerde saklayin herkes goremesin

@galen

havalar ısınınca bisikletle gelenler çok oluyordu ve bekçi kulübesinin tam karşısında, iki bekçi var okulda iki de nöbetçi oluyor, en az iki kişi kalıyor diğerleri kısa süreliğine ayrılsa da.
yani hiç kilitlemesem de bir şey olmazdı okul bağcılar da evet ama okul duvarlarının içi nispeten güvenli.

192179

mesela arka freni olmayan eski bisikletimi iki kilitle bağlıyormuşum aynı yere

@Saburié
İlk bakışta bir de güvenlik kamerası var zanettim :)

@Torion
Aynen bunu az önce gördüm banada şüpheli geldi açıkçası öylesine bi yazdım bakalım nolcak

Bazen dikkat çekmek için böyle yapıyorlar. Bir keresinde ben de aradım konuştum adam İstanbullu, benden düzgün diksiyonu var.

@Heisenberq
İki tane u kilidim var. ikisini de dechatlondan almıştım. modellerini hatırlayamadım şimdi.

Geri