Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikleti çaldırmaya RAMAK kala-İZMİR BOSTANLI BİSİKLET SAHİPLERİ DİKKAT

Tepki
17
Şimdi ben 5inci katta oturuyorum.Apartman eski bina asansör yok.15kglik bisikletleri 5 kat çıkarmak adam öldürüyor.Bir de sağlam bi tur yaptıysam,alışverişe gittiysem torbalarla falan ölüm.Apartmanın önüne bağlıyordum hep ta ki geçenki mezuya kadar.
Bisikletleri bağladığım mekan böyle apartman kapısının yanında bi boşluk.2 tane şifreli kilidim var.Kurcaladım öyle mıncıklamayla denemeyle açılmıyor(patlatma tecrübem var).Bisikletlerin ikisini birbirine,ön lastiklerden de muhabetim olan zemin katın balkon demirine bağlıyordum.Zemin kattan uyardılar işte 13-14 yaşında elemanlar bisikletleri dikizliyomuş içeri al dediler.Bişey olmaz dedim bende nasıl açcak ki hem açana kadar ses çıkar adamlar gelir diye düşündüm.Neyse işte geçen aşağı iniyorum zemin kat çıktı dedi nerdeyse bisikletleri götürüyolardı sizin.Ben panik bi bakıyım dedim.ADAMLAR DEMİR TESTERESİ İLE GELİP KİLİTLERİ PATLATMIŞLAR.KİLİTLERİN KOPMASINA TIRNAK KALA KOMŞU BOĞAZLAMIŞ ÇOCUK AMAN ABİ DİYİNCE SALMIŞ ZATEN ADAM ZEMİN KAT TIRSMIŞ ÇÜNKÜ ELEMANLAR YAMANLARDAN İNİYOR ŞİMDİ POLİSE VERSEM EVİ YAKARLAR DİYE.
Ben uyarı olsun diye bunu paylaşmak istedi.Bisikletler şu an yukarıda duruyor zaten kış malum.Adamlar gündüz demir testeresi ile geliyor ya baba zincirle kitleyin ya da hiç kitlemeyin.Bostanlı çok sakata bağladı herkes dikkat etsin.

Scudo
Ben Alsancak'ta bir gece benzer bir olayı yaşadım. Çalıştığım yerin zemin katında dinlenme kısmı var personel için. Yoldan bir 40 metre içeride arka tarafta kıvrımlı bir yerde. Çocuklar yan apartmanın duvarından atlayıp benim kilidi eritip çalacaklardı akıllarınca. Kameradan görmemle olay yerine varmam 10 saniyemi almadı. Polis çağırıp henüz 12-13 yaşında olan küçük çocuğu teslim edip kaçan 16-17 yaşlarında diğer 2 kişiyi de yakalattım eşgalleriyle. Daha sonra çalıştığım yerde olaya şahit olan bir diğer arkadaşımla beraber Kantar karakolunda ifade vermeye gittik. Çocuklardan ikisi salındı, bir tanesi şikayetimiz üzere mahkemeye çıkarılmak üzere tutuldu o gece. Fakat sonra öğrendik ki nöbetçi savcı kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesiyle elemanı salmış. Baktık yakalanan salınıyor, biz de ördük sağı solu demir parmaklıklarla. Şimdi kimse giremiyor o bölgeye, girebilen olursa da bu sefer polise teslim etmem büyük ihtimalle...

Merhaba Arkadaşlar,
Karşıyaka Girnede benim de 07 Aralık ta(1 hafta önce) Scott P 5 im apartman içinde kilitli iken çalındı.
Hırsızın takip edip seçerek çaldığını düşünüyorum. Polis hiç bir şey yapmıyor. 155 i aradım, karakola git dedi, iş işten geçtikten sonra bulunması çok zor.
Şimdi Specialized Sirrus aldım kullanmaya korkuyorum, insanın zevkini kaçırıyorlar, neredeyse akşam bisikletimi salonda bırakmaya bile korkuyorum, yatak odamda tutuyorum:)
Dediğiniz gibi hırsızlar yakalansalar ne olacak ki.
İyi pedallar.

Arkadaşlar bisikletler apartman içine kilitlenmesin. Alıp götürmek çok kolay.

Hele Altan arkadaşım; P5 gibi güzel bir bisikleti nasıl kıydın da bıraktın...

Haklısınız arkadaşım, insan şimdi anlıyor, ama çalınana kadar kilitlemek güvenli gözükmüştü.
Apartman içlerinin en kötü yönü(şümdü yorumlayabiliyorum), asansörle insen hırsız asansörün geldiğini görüyor, merdivenlerden insen ayak sesini duyuyor, dış kapıdan içeri girecek olanı cam parladığı için gelenden evvel görüyor. Yani hırsız herzaman senden bir adım önde.
İnsan şimdi yeni Sirrus u aynı yere bağlayıp 220 volt elektrik veresi geliyor(şaka tabii).
Sirrus a İst.dan Yale alarmlı kilit getirttim ama yine de apartmanda bırakmıyorum, bir dükkana filan girerken gözüm bisiklette olursa kilitliyorum.
Yazlıktaki eski bisikleti elden geçirip çarşı pazara onunla gideceğim, başka çaresi yok.
Çalınan forumda bisikletimin özellikleri var, yine de tüm arkadaşlar bakarak olsunlar, görürseniz benden izin, hırsızı indirin oracıkta aşağıya!(bisikletten)
iyi pedallar.

Geri