Scudo Sports

Bisikleti dikkate almıyorlar

dikkate alınmamak çok kötü bir durum bırakın bisikleti motorları bile dikkate almıyorlar

Scudo
eminim her bisikletçi/bisiklet süren trafik kurallarına 100% sadık kalır, ve kask+gözlük+eldiven 3'lüsünden taviz vermezse, gün gelir trafikte de hakettiğimiz yere kavuşuruz.

Kask, eldiven, ön uzun far, arka uyarıcı far... Bu 3'ü de mutlaka bulunsun... Bunlar tamamlandıktan sonra gözlük, tayt, forma...

yaww bunlar tabikide çok önemli gereçler.Ama benm demek istediğim şu saygısız sürücüler ders wermek we bizide bir araç olarak görmelerini sağlamakdır

@tolga_durudogan

Bugun küçükyalı bostancı arasında kol hareketimle saga geçeceğimi arkamdaki şöföre işaret ettim fakat durmadı yanımdan gecerken indir lan elini kolunu dedi :eek: Adam olmaz bunlar :boese157:

• Beğen
Tepkiler: S. Burak Cebeci
@emsey229

aynenabi ayni yerde aynı sorun:boese157:

Şeytan diyor toplan 50-100 kişi bisikletle.. Kapat E5 (D-100) karayolunu trafiğe......

Başta trafik olmak üzere hayatın her anında stres yaşamaktan bıktım. Ondan sonra bana "niye yurtdışında yaşamak istiyorsun" diyorlar. Cevabı var. Ben kuralları taş gibi uygulanır, düzenli bir yerde yaşamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
Kardeşim çok güzel dile getirmişsin ama dünyanın hiçbir yerinde kuralları taş gibi uygulanır bir yer yok. Ama buradakinden daha iyi adalet ve ekonomiye sahip ülkeler var mı? Bir sürü herkesin bildiği üzere. Yurtdışındada dil bilmediği için kendisini savunamayıp haksız yere hapse düşen okadar çok insan var ki. Yabancı dilin varsa adalet ve refah düzeyi ülkelerden birine pekala da gidebilirsin. Ama geride bıraktıklarını düşün. Ailen ve sosyal çevren. Kolay bir karar değil.

@baymineral

Geri