eminim her bisikletçi/bisiklet süren trafik kurallarına 100% sadık kalır, ve kask+gözlük+eldiven 3'lüsünden taviz vermezse, gün gelir trafikte de hakettiğimiz yere kavuşuruz.
Bugun küçükyalı bostancı arasında kol hareketimle saga geçeceğimi arkamdaki şöföre işaret ettim fakat durmadı yanımdan gecerken indir lan elini kolunu dedi Adam olmaz bunlar :boese157:
Başta trafik olmak üzere hayatın her anında stres yaşamaktan bıktım. Ondan sonra bana "niye yurtdışında yaşamak istiyorsun" diyorlar. Cevabı var. Ben kuralları taş gibi uygulanır, düzenli bir yerde yaşamak istiyorum.
Kardeşim çok güzel dile getirmişsin ama dünyanın hiçbir yerinde kuralları taş gibi uygulanır bir yer yok. Ama buradakinden daha iyi adalet ve ekonomiye sahip ülkeler var mı? Bir sürü herkesin bildiği üzere. Yurtdışındada dil bilmediği için kendisini savunamayıp haksız yere hapse düşen okadar çok insan var ki. Yabancı dilin varsa adalet ve refah düzeyi ülkelerden birine pekala da gidebilirsin. Ama geride bıraktıklarını düşün. Ailen ve sosyal çevren. Kolay bir karar değil.