Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikleti dışarıda tek başına bırakıyor musunuz?

@Harun Salcı ben hocam ara ara üniversiteye giderim,fakülte binasının ön kapısına kitlerim her tarafta kamera var,hiç tenha da olmaz,ayrıca güvenlik de var yiyorsa oradan çalsın tebrik ederim kendisini

Scudo
O kadar alışmışlar ki, kilit var yok vs. hiç önemli değil. Bisikletin (ya da sokağa bıraktığınız herhangi bir malınızın) üzerinde ya da yanında değilseniz, o artık toplumun olmuştur. İlk bulan da alır götürür. Yerde para bulmak gibi bişey :D

Kıyamam ben ona. Yalnız kalmasın diye uyku tutumunu yanına serip beraber yatıyoruz :) şaka bir yana geçen sene bisikletim çalındı. Suriyeli genç kilidini kırıp götürmüş. Vicdanı sizlayip geri getirmiş. bulunana kadar yenisini aldım tabi. her neyse artık evin içine koyuyorum. bir daha aynı şifresi yaşayamam.

Kıyamam ben ona. Yalnız kalmasın diye uyku tutumunu yanına serip beraber yatıyoruz :) şaka bir yana geçen sene bisikletim çalındı. Suriyeli genç kilidini kırıp götürmüş. Vicdanı sizlayip geri getirmiş. bulunana kadar yenisini aldım tabi. her neyse artık evin içine koyuyorum. bir daha aynı şifresi yaşayamam.

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve Harun.
@Desert Fox üniversiteye gelip giderken bisikleti pek tercih etmem ama bir arkadaşım vardı o da sizin gibi fakültenin önüne bırakmış ve hain bir anahtarın saldırısına uğramıştı yol bisikleti o anlattıkça benim canım acıdı maalesef eğitilmiş olsa dahi bazı karakterler ''hayvan''lıktan öteye geçemiyor

Ben bırakıyorum. Çalınsın bir daha kullanmayacağım bu mereti. Çok fena alışkanlık yapıyor.

ingiltere de yılda 400bin bisiklet çalınıyor
(link)
(link)
Hırsızların en çok tercih ettiği bisiklet specialized sirrus ve allez.

Hırsızlık konusunda çok iyi temeli olan ingilizler, Balık konusunda çok bilgili olan eskimolarla yarışır.
eskimolarda her balık yemeğinin farklı adı varken, hırsızlık ta da ingilizler hepsine farklı bir kelime bulmuş.
Bizde özellikle hırsıza sadece hırsız diyorduk. At çeşidimiz ve kelimemiz çoktu şu an sadece at diyoruz.

• (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)

okulda da bekçi kulubesinin yaninda bisiklet parkı vardı, dört kilitle bağlıyordum. okul bitti, artık bim e, a101 e her yere bisikllet ile girdiğim için bağlamıyorum artık

Ben markete falan gitmek için 120 liraya ikinci el dandik bir bike almıştım, onu bile çaldılar.

Karbon bisikletle geziyoruz, bazen yollarda tırsıyorum, pis pis bakan tipler görüyorum. Hiç güvenli değil..

@Desert Fox
Aman diyeyim,çalınır dikkat edin

ben mümkün mertebe yanımda bulunduruyorum. Herhangi bir yere kitleyeceksem de görebileceğim bir kısımda bulunuyorum.

Dikkatli olmazsanız üstünde giderken bile çalarlar.

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve kerem E
  • Beğen
Tepkiler: toktash
böyle giderse GTA vice Türkiye olacaz

Ben de eve çıkartıyorum. Bizim mahalledeki marketler de alıştılar, markete bisikletle giriyorum. Tur yaparken çay molası verdiğimde, eşle dostla kafeye falan gittiğimde de, oturduğumuz masaya yakın, göz önünde kilitliyorum.

Arabanız ile giderken arkadan birisi sizin tamponunuza hafifçe çarpıyor. Sonra da siz arabadan inip hasarı kontrol etmek isterken arabadaki ikinci şahıs sizin arabaya atlıyip kaçıyorlar. Siz de orada dimdizlak kalıyorsunuz.

Bu tarz olayları şu sıralar haberlerde sıklıkla duymaya başladık. Dikkatli olun.

Hırsızlar heryerde .

bisiklet takibi için GPS'li takip cihazı kullanan var mı???
çalındığında takip edip bulabileceğimiz. yada çalınmadan önce bizim haberimiz olmadan hareket ettiğinde haber veren bir uyarı cihazı...
türkiyede bu ürünler var mı ???

Ayrıca, örneğin İstanbul'da Metrocity'ye bisikletle girebiliyorsunuz. Decathlon magazasi olduğu için.

Geri