Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikleti kendim kurabilir miyim?

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Herkese iyi akşamlar dilerim. Arkadaşlar yarın çok büyük ihtimal bisiklet gelecek. HB üzerinden aldım ve yetkili satıcı yollayacak ürünü. Bir salcano yetkili satıcısına götürmem garanti koşulları bakımından zorunlu mu? Ben kendim de severim bu tür işleri kendim yapmak istiyorum ama ailem biraz tedirgin. Evet sizin görüşleriniz nelerdir?

Edit: Bisiklet kurulumundan bahsediyorum.

Scudo
@harun tınas

Üstad zaten bu videoyu izleyerek kendim kurabilirim diye düşündüm. Ama kendimiz kurarsak ve başına birşey gelirse garanti dışı kalır mı? Ya da eksik parça, hasarlı parça çıktı diyelim. Bu durumda hak iddaa edebilir miyiz?

Bildiğim kadarıyla evet gidip kurdurtman lazım. Ayrıca belli zamanlarda gidip bakımını yaptırman lazım. Servis zamanını geçirince garantiden çıkıyor diye biliyorum.

Bende yarın net üzerinden salcano almayı düşünüyordum bu konu benimde aklıma takıldı.Peki gidip servise kurulum yaptırsak servis ücret ister mi?

garanti için yetkili servisin kurması gerekiyor servis ücret almıyor

@Hakan Boz

Git servis ve satış yapan en yakın bayiisine oradan al. Netten alıpta paranla rezil olma.

Netten belki çok uygun bir fiyata aldığınız için orayı tercih ettiniz bence sorun yok tek tavsiyem sadece servis hizmeti veren bir salcano servisine gidin, hem satış hem servis hizmeti yapan adam benden almadın diye off puff diyerek iş yapabiliyor başıma geldi çünkü, birde fiyatını soruyor nasıl o fiyata verirler diye kızıyor. Afra tafra çekmek istemiyorsanız en güzeli sadece servisçiye gidin :)

Öneri için teşekkürler.Netten alma konusuna gelince bugün bir bayiiden fiyat aldım pazarlık sonucu peşin olarak söylediği fiyatla net üzerinden satılan fiyat arasında tam 100 lira fark var.Durduk yere 100 lira fazla vermek pek mantıklı gelmedi bana dediğiniz gibi evime çok yakın sadece servis hizmeti veren bir salcano servisi var sanırım ona götüreceğim.

Geri