Öncelkle gecmis olsun.Merhaba kardeşim demin tek teker yapiyordum orta 2de arka 6da bir anda eğim değişti ve kontrolü kaybettim ortalama 27 kmh la giderken bisiklet elimden uçtu 20 25 metre sürüklendi bisikletim bisan MTS şuan vicdan azabı çekiyorum bisikletimin koltuğu ve elcikleri mahvoldu japonla tutturdum güç bela ve karar verdim artık teker yapmıyıcam bu denli hızlı bisikletim var bunu böyle şeylere harcıyamam sende harcama
Öncelikle ön maşam gayet sağlam hocam bisikleti 2. El aldımda sağlam yağı yoktu fotoğrafı çektiğimde 2.si lastikleri bilerek kabaklaştırdım tecrübelerimle şunu rahatlıkla söyleyebilirimki 1.95lik lastiklerde dişler performansı %80 düşürüyor 62 km gidiş 62 km geliş samsun canik/terme yolculuğu yaptım bisikletimle ve 27 kmhlarda gerçekten durmak sıkıntı bisiklet uçuyor el altından ve son yazdığınızı anlayamadım ben 19 yaşıma yaklaştım yaklaşık 13 senede tecrübem var bisikletle alakalı şu doğmadan bisiklet sürmek demişsiniz banamı dediniz yoksa başkası adınamı konuştunuzÖncelkle gecmis olsun.
Bence saglik yönünden 27km/h ile sadece arka tekerin üzerinde gitmek pek saglikli degil. Sele ve elcige üzülmenize pek gerek yok, onlara hafif yirtiklarla da bine bilirsiniz, Siz acilen biran önce ön cökmüs masayi ve ön dümdüz olmus lastiginizi (arkada kabak gibi görünüyor ama pek fotografda anlasilmiyor) degstirin. Mazalah o masa ve lastklerle o denli hizli bisikletinizle Allah korusun daha kötü seyler olabilir.
Olayin en güzeli de dogmadan 2-3 yil önce bisiklet sürmeye baslamaniz olmus. Buda tabiki her yigidin harci degil. Yas 18 baslangis 2003/2004 yani 20 sene önce. 😂 😂 😂 😂
Profil bilgilerinizde mesajınızın yanında yaş 18 yazıyor yani 2005'lisiniz diyelim. Bisiklete başlangıç kısmını 2003-2004 diye işaretlemişsiniz. Sanırım üye olurken orada bir hata yaptınız. Murat bey buna yönelik olarak o cümleyi kurmuş sanırım.Öncelikle ön maşam gayet sağlam hocam bisikleti 2. El aldımda sağlam yağı yoktu fotoğrafı çektiğimde 2.si lastikleri bilerek kabaklaştırdım tecrübelerimle şunu rahatlıkla söyleyebilirimki 1.95lik lastiklerde dişler performansı %80 düşürüyor 62 km gidiş 62 km geliş samsun canik/terme yolculuğu yaptım bisikletimle ve 27 kmhlarda gerçekten durmak sıkıntı bisiklet uçuyor el altından ve son yazdığınızı anlayamadım ben 19 yaşıma yaklaştım yaklaşık 13 senede tecrübem var bisikletle alakalı şu doğmadan bisiklet sürmek demişsiniz banamı dediniz yoksa başkası adınamı konuştunuz
Yanlışlıkla yapmışım hocam ya nerden değiştiriyoruzkiProfil bilgilerinizde mesajınızın yanında yaş 18 yazıyor yani 2005'lisiniz diyelim. Bisiklete başlangıç kısmını 2003-2004 diye işaretlemişsiniz. Sanırım üye olurken orada bir hata yaptınız. Murat bey buna yönelik olarak o cümleyi kurmuş sanırım.
Tamamdır düzenledim hocam kusura bakmayın lütfen murat bey haklıymış doğmadan spora başlamakda acayip 😁😁Profil bilgilerinizde mesajınızın yanında yaş 18 yazıyor yani 2005'lisiniz diyelim. Bisiklete başlangıç kısmını 2003-2004 diye işaretlemişsiniz. Sanırım üye olurken orada bir hata yaptınız. Murat bey buna yönelik olarak o cümleyi kurmuş sanırım.
Yanlışlıkla yapmışım hocam ya nerden değiştiriyoruzki
Neden konu açmak istiyorsun ki? Forum da yeterince konu mevcut.yeni üyeler forumda konu açamıyor mu arkadaşlar bulamadım ?
Neden konu açmak istiyorsun ki? Forum da yeterince konu mevcut.
Bu soruyu burada sormak icin, bu konuyu cok aradinizmi?yeni üyeler forumda konu açamıyor mu arkadaşlar bulamadım ?