Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisikletim çalındı!!!

cartman

Üye
Tepki
22
Cuma günü evimin önüne bisikletimi koymuş 5 sn yeliğine yukarı çıkmıştım döndüğümde bir baktım bisikletim yok sokakta oynayan çocuklar fln aldı zannettim önce dalga geçtim hatta ama yok bisikletim gitmişti şaka fln değildi resmen gitti bisiklet :(:(:(
şu anda şoktayım karakol a haber verdik ama bulunacağından pek ümidim yok şen bisiklete haber verdim bi de buraya haber vereyim dedim...
markası amoeba hussar
tamamen aslı bisiklettin sitesindeki gibi orijinal haldedir. bursa da da zaten benden başka bu şekilde kullanan yok.( bursa da 3 veya 4 tane amoeba hussar kadro var ve bunlar sadece kadro alanlar yani hazır alınan bisikletler değil)
eğer gözünüze ilişirse bana 0224 251 13 23 , 0555 372 58 55 veya 0537 607 87 31 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler ...

Scudo
çok geçmiş olsun. en üzüldüğüm şeylerden biri. verilen paraya mı yoksa güzelim bisiklete mi üzüleceksin... bir de alışkanlık ve kurulan bağ da cabası...

Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur....

geçmiş olsun

Kadro altında seri no gibi bir numara oluyor genelde
hatırlıyormusun??

kaç inch?

daha da yardımcı olacaktır bu bilgiler ;)

2. ellerde olsa gözümden kaçmaz ;)

Ercan...

Geçmiş olsun arkadaşım en kısa zaman içersinde bulunur inşallah.

bir anlık dalgınlık nelere mâl oluyor,o yüzden hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar.

@Ercan Bayram
seri numarası elimde kadro boyu 16"
ayrıca hepinize teşekkürler

çok geçmiş olsun şu an acını en iyi ben anlayabilirim galiba benim bisikletimde çalınalı 10 gün falan oldu ama ben 2.gün kendim aradım ve buldum bence sende çevredeki tim bisikletçilere cama falan deilde adamın eline ver ben öle yaptım okuluna falan ilan asabilirsin benimkide kütahyada bitane idi ben çingene mahallesinde yakaladım çalan elemanı ve polisle işi hallettik tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm bulunur inşallah :(

kardeşim umarım bisikletin bulunur. bursa da çevremde görürsem mutlaka haberdar ederim

buyuk gecmıs olsun. turlarken daha bı dkkatlı bakarım cevreye.umarım bısıkletıne kavusursun

Kardeşim önce büyük geçmiş olsun sana inşallah bulunur fakat bir resmi falan var ise bisikletinin eklersen iyi olur turlarken falan gözümüze gözürkürse bineriz tepesine! Ayrıca belirgin bir yerinde birşey varmı çizik, sticker, düşme izi vesaire!

Geri