Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletim için bu heybeler sırıtır mı?

@ali önder
Yorumlarla daha bir ısındı kalbim, Ayrıca teşekkür ederim ..

@mariokaldato
Sen teneke bağlasan yakışır :) ..

Son düzenleme:
Scudo
Heybeler su geçirmezse hiç düşünmeyin. Bisikletinize de çok yakışacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@BveP
(link) Öyle yazıyor aynı zamanda omuz çantası oluyormuş ..

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Herkesin derdi farklı tabi :)
Gri kıyafetler ve veya aksesuarlarla(suluk vs.) ikili bir uyum yakalanabilir.

• Beğen
Böyle görünüyoruz artık :) .. Çok rahat çekip alıyorsunuz üzerinden, üsten mandallı yalnız alt tarafında bir sıkma yeri görmedim, bir kaç bisikletçi arkadaşa gönderdim böyle diyorlar :) ..61F4B881-C5B5-4FA3-ACD3-77129F6BC091.jpegAC07EDAF-3EDC-4E67-854F-6988D31CB7DB.jpeg10817207-A2E5-4FDB-86FC-718739998DE7.jpeg

@Kobebryant
Masallah cok yakisikli olmussunuz. Hayirli ugurlu olsun. Artik uzun turlara plan yapmanin zamanı geldi :)
Hayirli Cumalar cumleten

@Kobebryant gule gule kullanin, camurluklar ustunde mi geldi, sonradan mi aldiniz acaba?

@shereboy
@shereboy teşekkür ederim, pedal ve sayaç hariç her şey üzerinde geldi ..

@mariokaldato
WhatsApp Image 2019-03-19 at 17.24.44.jpeg

imzandaki cembio bisiklet bu pazar market alışverişini bunla yapıyorum :) arkadaki sepet 30 kilo meyve sebze alıyor 15 yıllık bisiklet tourney setliydi komple tüm sistemi altus olarak yeniledim
iç dış lastik 2.el deore göbekli dc19 jant ve altus set ile 1000 liraya geçti bazen 15-20 km'lik turlarada çıkıyorum çokta hantal kalmıyor

Mesaji gec gordum bisikletiniz aero duruyor yanlardan sarkan cantalar aeronun anlamini birakmaz ben alsaydim yanlardan sarkan degilde selede gidonda duran buyuk cantalardan alirdim.(apidura tipi)Bi bilgi daha veriyim 20 km hiza kadar aeronun bi onemi yok.20 den sonra ciddi anlamda etkilemeye basliyor.bi makalede oyle okumustum.

• Beğen
@gmfaruk
Alt tarafta ki kilitleme mekanizması basit duruyor, çözemedim .. Firmaya mail attım bisiklet ile uyumlumu diye onlarda ilgili birime aktarmışlar bekliyoruz bakalım ..

Geri