Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletim :)

Tepki
14
Merhaba herkeze :) Yeni bisiklet aldım 1 hafta olmadı.Buda resmi :

http://www.bianchi.com.tr/images/urunresim/2011/large/26-BIANCHI-SCORPION-VBRAKE.jpg

Özellikleri :
Kadro : Yüksek dayanımlı çelik Süspansiyonlu
Maşa : Süspansiyon "HL-ZOOM" 1.1/8"
Jant : BYTE STRONG 26"X1.75 TEK KATLI ALÜMİNYUM GÜMÜŞ 36H
Lastik : 26X1.95 53-559 SİYAH
Vites : SHIMANO TOURNEY SERIES - 21 VİTES
Fren : V-Fren ALÜMİNYUM
Sele : STRACE 5307 SİYAH,

Bianchi-Scorpion

Sizce nasıl bir bisiklet.Yaşım 14 ve babama en fazla bunu aldırabildimm :)

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
Scudo
bak kardeş bizim bi aradaş aldı bundan üzülme ama amasör mama sör boş bak bnde 15 yaşındayım sedona 751 + trek 3900 var :D tek 1kr baba parası yok resmen köpek gibi çalıştım 1000tl ye aldımm 2sini 500 erden ama ikisi buna denk geliri herhalde ağırllık olarak :D

Ayhan kardeşim teşekkürler.Levent dostum sana gelince herkezin kendi fikri kendi istediği 14 yaşında İstanbul gibi biyerde 1000TL lik bisiklete binemem.Ortalık serseri dolu.Bu eğlence için aldığım bisiklet,ciddi olduğum için değil.Lise 2 veya 3 e geçtimmi değiştirmeyi düşünüyorum zaten.Şuan bana yetiyor orta düzey parçalara sahip bir bisiklet.Görüşün ve yorumun için teşekkürler.

hayırlı olsun mertcan. en güzelini yapmışsın. sen diğerlerinin dediğine bakma. orta amortisörü sıkabildiğin kadar sık. gezip zevkini çıkar. senin yaşında biri için ideal. diğer pahalı bisikletleri almak enayilik olur..

• Beğen
Tepkiler: Mertcan Yılmaz
hayırlı olsun olumsuz yorumlara bakma sen inan ki çok uygun bir bisiklet yaşın 14 boyun uzayacak çok fazla ileride kendi paranı da kazanınca çok daha güzellerini alırsın kendine iyi bak kask takmayı da unutma :)

• Beğen
kardeş hayırlı olsun güzel bisiklet almışsın zaten bu paraya böyle bisiklet bundan iyisi şamda kayısı :) zaten büyüyünce daha iyisini alırsın şimdi alıpta napcanki 1000 tl lik bisiklet sanki uzun tura çıkcan bende 14 yaşınaym çıkmak istiyom ama ailem izin vermiyor hayırlı olsun tekrar

• Beğen
En azından NG 650 iyi olurdu.

@SALİH TUNÇKIRAN

enayilik :D ben enayiyim ozmn 1300e canondale aldığım için serçe parmağımla kaldırabildiğim bir bisiklet aldığım için yol bisikletiyle gezenleri city bikela solladığım için ^^ hayırlı olsun bu arada bisikletin herkesin bir kesesi herkesin bir yorganı var iyi günlerde kullan

Babanı tebrik ediyorum dostum. Eğer sana direk 2000tl lik bir bisiklet alsaydı değerini bilmezdin. Nasıl olsa tekrar alır bu kadar parayı başlangıç için gözden çıkardı nasıl olsa derdin ve hor kullanırdın...
Şimdi bu bisiklete binerek kendini geliştirdikten sonra, ilerleyen yaşınla beraber sana daha iyisini ve güzelini alacaktır ve sende onun kıymetini bileceksin. Çünkü yaşın itibari ile paranın ne kadar zor kazanılan birşey ve emeğin değerini malının kıymetini anlayacaksın...
hayırlı olsun dostum.

NOT: zamanında Babam bana 25tl lik BMX almıştı. şu anda Scott r1 var ve kıymet biliyorum...

• Beğen
Geri