Scudo Sports

Bisikletimden sıkıldım önerileriniz nelerdir?

Mtb bana gider de iste arada kaldim baya napsam ne etsem diye , karabukte okuyorum istanbuldan getirmem lazim buraya burda da her yer yola uyumlu degil o yuzden mtb iyidir :D

Scudo
Parca degisiminde arkadaslar soylemis zaten ama renk icin su araba kaplamalarini dusunebilirsin. Durust olmak gerekirse detayli bilgim yok ama biraz arastirmayla istedigin sekilde kendin dahi kaplayabilecegini dusunuyorum. Amacim sadece fikir vermekti, cunku bisiklet degistirmek yerine sahip oldugun ve yeterli gordugun bisikletin ustunde kendi zevkine gore degisimler yapmak alacagin yeni modelden daha fazla haz verecektir. Linki bulursam koyarim, yakin zamanda okudugum bir bisiklet parca degisimi vardi (Mosso oldugunu hatirliyorum). Onu okursan, anlayacaksin ki alacagin hazzin ve bisikletine olacak bagliliginin artacak.

Mosso Wildfire 3,29 MTB'den şehir/hybrid bisiklete doğru

Konu, 'Bisiklet Toplama' kısmında Yavuz S. tarafından paylaşıldı.

Konu ilk defa paylasiyorum yanlis olduysa kusuruma bakmayin.

• Beğen
Tepkiler: firatatalay34
@Sharp11 yorumunuz için teşekkür ederim
, aynı şekilde karbon kaplamayı düşündüm veya komple bisikleti söküp bir yer ile konusup firinboyaya mı versem diye falan da bunlardan da üşenmedim degil , karbon kaplamada da kadro sonuçta düz yer degil diye çekindim , gözüme büyük geliyor açıkçası :)

Karbondan ziyade mat gri (benim bisikletimin rengi) veya diger mat renklerle kaplamak daha kolay olabilir, sonucta karbondaki gibi cizgilere sahip degil. Kaldi ki kaplamayi tekrar sokme sansin da var.

Konunu takipteyim, umarim istedigin sekilde bir tasarim yapabilirsin.

Bisiklet kadrosu boyama yerine folya kaplamayı tavsiye ederim.

Hocam al eline zımparayı düzleştir önce sonra boya sarıya mis gibi :D Bende de aynı dert var sarı bisiklet bulamıyorum :D Sedona 610 a bakıyorum kırmızı aşırı güzel rengi vs. sonra almak istediğim cr race052 ye bakıyorum, yani o kadar cazip gelmiyor, arada da 800 TL fark olan iki bisiklet bunlar :( :(

Evet arkadaslar iste kaplamayı düşündüm baya bakındım ettim de millet rahatca yapıyor ama ben kendime guvenemedim :) sadece 2tekerlegi sokerek kadroyu kaplamam mumkun mu acaba ?
@Auron Sanchez zimpara falan begenmesem de bisikletimi suan kiyamiyorum be :D benimde acık mavi var gozumde giant'ın dedigim renkte kadrolari var cok hosuma gidiyor :D

İşte bu kadroya hastayım :)

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    34,5 KB · Okunma: 5
Geri