akiilhan
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Abdulkadir İLHAN
- Bisiklet
- Salcano
Herkese merhaba.
Salcano city sport 30 aldım. Şimdi çocuklukta çok bisiklet kullandım ama vitesleri hiçbir zaman bilinçli kullanamadım.
Sorum şu ki,
Ben hangi koşullarda hangi vitesleri kullanmalıyım. Ne zaman ön dişliden değiştirip ne zaman arka dişliden vites değiştirmeliyim bilmiyorum.
Aldığım bisikletin özellikleri şu şekilde;
Salcano city sport 30 aldım. Şimdi çocuklukta çok bisiklet kullandım ama vitesleri hiçbir zaman bilinçli kullanamadım.
Sorum şu ki,
Ben hangi koşullarda hangi vitesleri kullanmalıyım. Ne zaman ön dişliden değiştirip ne zaman arka dişliden vites değiştirmeliyim bilmiyorum.
Aldığım bisikletin özellikleri şu şekilde;
TİP : KADRO: MAŞA: ARKA VİTES: VİTES-FREN KOLU: ÖN VİTES: ARKA DİŞLİ: KRANK TAKIMI: ORTA GÖBEK: FREN TAKIMI: GİDON: GİDON BOĞAZI: SELE: MAŞA YATAĞI: TEKERLEK SETİ: JANT GÖBEĞİ: LASTİK : | 700C TREKKING 27 VİTES 6061 ALÜMİNYUM SUNTOUR NEX P MLO KİLİTLEMELİ MAŞA SHIMANO RD-M390-L, ACERA SHIMANO, ST-EF65 27 VİTES - SHIMANO CS-HG20 KASET DİŞLİ RUBLE SUNTOUR CW XCM SUNTOUR BB10- XCT-SQS TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN - ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM DERECELİ SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE - SALCANO X-PRO3 8X4 ÖZEL ÖRÜM - CONTINENTAL TOURING PLUS REFLEKTÖRLÜ |