Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletime ön far önerileriniz...

@tolga akyol
fiyatları nasıl acaba ?

Scudo
@ahmtayd

xp 780 240tl lx70 100tl

Şuan bilmiyorum ama aşağı yukarı bu fiyatlar geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@tolga akyol
Anladım, tanıdın mı abi beni ? Kadir abideki bisikletten var hani..

@tolga akyol
Evet evet..
Sen nerden aldın abi bu ışıkları ?

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
(link)

Linkteki ürünü kullanan var mı?Kullanan yoksa bile alıp kullanılabilir bir far mıdır?Var mı yorumlayacak birileri?

@ahmtayd @M.Furkan Kurt
Şarjı tam bir ölçüm yapmadım henüz. Ama ortalama 35-40 dk lık setin 3.sünde şarj az uyarısı vermişti. Anneme feneri açıp pilini bitirdikten sonra şarja takmasını söyledim o uyarıyı görünce. Akşam eve geldiğimde annem o fener 2 saat yandı pili bitmedi dedi :) Kesin ölçüm yaptığımda ayrıntılı yazarım. Fenerden memnunum. Işığı gayet yeterli. Malzeme ve işçilik kalitesini de zamanla görücez :)

Ben de ayın 12'in de lightmalls.com'dan şu far'ı aldım
(link)
Fakat bu takip numarası işini çözemedim acaba yardımcı olabilecek varmı aranızda daha önce lightmalls'dan alışveiş yapan?Mail'de takip no (tracking number) filan yazıyor fakat açılan bir site var çince o da anlayamadım bir türlü!

Ben şu ürünü almayı düşünüyorum

(link)

Bugün Yeşilköy sahil de turlarken iki kişiyle karşılaştım ve kullandıkları farı sordum. (link) Bu fardan kullanıyorlar ve çok iyi bir şekilde aydınlatma sağlıyor. Aynısından satın aldım ve ucuz yollu powerbank ile kullanmayı düşünüyorum. Kullanmadım ama görüp incelememe dayanarak bu farı tavsiye ederim.

@ahmtayd
Kardeşim malzeme ve kalite olarak 10 üzerinden 10 alır. 100 lümen dir çok çok aydınlık Işık vermez ama idare eder ben kullanıyorum şarj 2 saate doluyor . Yüksek ışıkta 2 saat gidiyor. Flashda 30 saat

Merhaba.eBay dan Cree ürünlerini incelerseniz çok güzel seçenekler görebilirsiniz ,gerek aydınlatma gücü gerekse fiyat açısından.Bu konuyla ilgili diğer bir soruyu cevaplarken yazdığım gibi ben kullanıyorum ve çok memnunum.kısa sürede elime ulaştı ve sorun yaşamadım.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

aaklım şu odak ayarlı el fenerlerıne kaydı, 750 ion mu yoksa 2 adet el fenerı mı :)

Ben kararımı önde Moon meteor 200, arkada ise Knog blinder road R modelinden yana verdim. Knog zaten çok şık, etkileyici ve güçlü ama Moon da en az onun kadar şık, boyundan beklenmeyecek kadar geniş ve parlak ışık veriyor.
Konuda Moon 330s modeli de önerilmişti ama ben küçük olsun istedim. Km saati, zil fener derken küçücük gidon iyice karıştı zaten.
Öncelikle Knog 'un ne kadar hoş durduğuna bakar mısınız?
DSC_0089.JPG veee bu da ikisini de açınca
DSC_0122.JPG

DSC_0108.JPG
Bir de video

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Knog blinder R, en beğendiğim modlarından bir tanesi ve doğruysa bu modda pilin 20 saat gittiği yazıyor.

Kendi yaptigim arka isik 2400mah bataryali prizden sarj edilebilir el yapimi ;)

Tek dusunduren sey devresi biraz acikta acaba su girer mi giterse zarar verir mi elektrik bandi ile kapatmayi dusunuyorum.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    61,2 KB · Okunma: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    78,7 KB · Okunma: 40
(link)

Şurada güzel bir puanlama var. bir rus sitesinde yer alan ve forumda arayıp bulamadığım ışıklar arasında görsel karşılaştırma yapan siteyi bulmaya çalışırken denk geldim. Nöbetçi yöneticiler bulamadığım ilgili başlığı bir zahmet hatırlatırlarsa sevinirim.

neyseki buldum belliki nöbetçi yöneticiler uykuya geçmiş. Bari yayınlayalımda başkalarına faydamız olsun.

Işıklandırma: Süper Karşılaştırma Sitesi

Şu tünel testinide ekleyelim.

(link)

Geri