Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletime su tutuluyor!

Yapacak bisi yok!
Bisiklet temizleme videosu izlet ;) Zincir ruble vb temizligine de ozen gostersin :p Sonra da kurulasin veya artik sen kurula. Her paslanan parcayi yenisiyle degistirmek icin para iste. Olmazsa beyaz giysilerine pas lekesi bulastir. Pas lekesi cikmayinca annen sinirlenecektir!
Annen sinirlenince babanin bisikletini israrla yikamasi ile olusan paslar nedeniyle caresiz kaldigini soyle. Annen babani yola getirir :D

Scudo
@ElcaSeJawS "Al baba yaaa :) Al işte kırdın kırdın der gibi ;) Güzel fikir bence, Bence şunu da söyleyin, baba senin arabanın boyası atsa nasıl olur? Ha işte bende öyle hissediyorum. Olan oldu artık sen ordan 1500 gayme verde güzel bir fıstık alıp geleyim onu yıkarsın ;)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Yapacak bisi yok! Bisiklet temizleme videosu izlet ;) Zincir ruble vb temizligine de ozen gostersin :p Sonra da kurulasin veya artik sen kurula. Her paslanan parcayi yenisiyle degistirmek icin para iste ;)
Olmazsa beyaz giysilerine pas lekesi bulastir. Pas lekesi cikmayinca annen sinirlenecektir!
Annen sinirlenince babanin bisikletini israrla yikamasi ile olusan paslar nedeniyle caresiz kaldigini soyle. Annen babani yola getirir :D

Önerileriniz için çoook teşekkürler arkadaşlar hepsini denemeye özen göstereceğim bakalım neler olacak :D

Bisikleti her yıkadıktan ve kuruladıktan hemen sonra MUTLAKA ! SPD pedal kullanıyorsan spd leri kullanarak , kullanmıyorsan bisikleti arka tekerin üzerine dik ellerinle normal direksiyonu bisiklet üstünde tutar gibi tut. Ve teker üzerinde bir süre zıplat. Hala daha gözeneklerde kalmış su birikintilerinin de döküldüğünü vs. göreceksin. Bunu çok tavsiye ederim. İşte bisikleti mahveden ulaşamadığımız küçük su birikintileri. SPD pedal sahibiysen normal bisikleti sürer gibi sür ama hızın tabiki yavaş olsun. İki tekeri yerden kesmeye çalış. Bol bol böyle zıplamalar yap. Yapamıyorsan 1. seçeneği yap.

@MustafaOnderATiK
Aklımda bulunduracağım :)

Yağmur sonrası bisikleti çevirince su döküldüğünü gördüm. Hem ben suya karşıyım arkadaş. :)

en güzeli buradaki cevapları okumasını söyle.. belki bu davranışından vazgeçer ;)

Oğluna bisiklet al, basınç su ile yıka... seni sanal alemde madara etsin.. paranla rezillik
Boşver brader adam senin için bişeyler yapmaya çalışıyor.
Bunu bulamayan da var...

@Yavuzos Disk fren kullanmıyorsan WD40 sık paslanan yerlere. Disk fren kullanıyorsan da dikkat et rotorlara ulaşmasın uçan tanecikler.

Ben bisiklet yıkamaya karşıyım :D herşey her yer kir içinde benimkinin sadece yürüyen aksamın önemli parçalarını siliyorum o kadar :D africa twinim vardı bi eskiden ondan etkileniyorum heralde :D onu da çamura sokmadan edemezdim :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
margarin sür bisiklete güneşe yatır kurusun pas mas kalmaz

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
@ATALAY16
Bizimkisi bisimleti benzin döküp yakacak
Böyle hayatin orta yerine

baban evde yokken, hatta kimse evde yokken git musluğu aç. 1-2 saat kadar aksın. gürül gürül aç ama.
kimseye çaktırma bunu.

fatura geldiğinde artık baban bisikletine asla su tutmaz. istesen bile tutmaz, yalvarsan bile tutmaz

bişey değil :D

Geri