Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletime Yeni Lastik Alıyorum.Yardım Lütfen.

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar lastiklerim eskidi yeni ve ucuz lastik arıyorum bütcem maksimum 60 tl direk maxxis schwalbe vs. geçiyorum rubenaya geliyorum. rubenanın şu (link) beğendim sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum önceki lastigim 2.1 dı şimdi 1.75 lastik istiyorum siparişi yarın gün içinde gececegim inceleme yazısıda mutlaka yazarım

Scudo
linkteki lastiği aldım inceleme gelecek...

ön arka lastiğin ömürleri farklı olur ayrıca kullandıgım yere göre de değişiklik gösterebilir. marka fanatikliğine gerek yok kimin bütçesi neye yetiyorsa onu alır.

@Bahadır Ulusoy

hayırlı olsun lastik gelince resimli ekleyip beni bildirirmisin. bende dış lastik bakıyorum şu an 1.90 var kalınlık olarak benim için çok ideal geldi yine bu ayarlarda alırım bende

@Burak Özdemir

burak bey deminden aradım özceylan bisikleti.dün sabah saatlerinde sipariş verdiğim halde o gün kargoya verilmedi diye biraz tersledim.kargolar tatilmiş kargoya bugün vereceklerini söylediler.sanırım cumartesi günü elimde olur.geldiğinde fotoğraf video paylasırım en sevdigim özelliği ortanın düz kenarların dişli olması fiyatına göre gayet güzel bir lastik gibi geliyor tabi imkan varsa daha kaliteli lastikler tavsiyemdir bkz.schwalbe , maxxis

schwalbe b.j ve rubena syclla arasında kalmıştım bende bakalım zman ne gösterecek. beklemedeyim merakla saygılar :)

@Bahadır Ulusoy

fanatiklik yok neyse onu yazıyorum 500 kmde lastiğin teli gözüktü.silgi gibi eriyor lastik

lastiği aldım gayet güzel reflektörler gayet iyi iş yapıyor.lastiğin yol tutusu ise ilk basta fazla hızlanamadım ama alısınca bıraktım 2.10 a göre bariz bir fark yok tırmanısta ise cok olmasada bir fark hissediyorsun kesinlikle.sonuc olarak fiyatına göre alınabilecek bir lastiktir

Geri