Scudo Sports

Bisikletimi başka şehire nasıl götürebilirim?

Tepki
7
Bisiklet
Beldeyama
parcalara ayırıp kolıye sarsam gıder mı lutfen yardım ? otobus ıle goturecegım ?

Scudo
Kamil koç sadece ön teker demonte şekilde kabul ediyor iyice parçalamaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@Cosmic camel ben sımdı baya paraladım. tekerlerı soktum. öndekı seleyı söktüm. koltugu söktüm. pedallarla gövde ıcın malzemem yoktu. onu guzelce kartonlucam evde. bant karton fln. ben inan turizm ile gidiyorum. sorun cıkmaz umarum ..

@Cosmic camel henuz kolilemedim. gidip marketten koli bulcam sonra onları kese bise bantıyo derken kapalı hale getırcem : )

@aqladikca06 zaten 3 parca kolilenecek var. 2 tekerlek bi de gövde.. koltuk sele bavulda gıder : )

O kadar parçaladıktan sonra sorun yaşamazsınız endişelenmeyin :)

Müşteri hizmetlerini arayıp bi ağız yoklasana?

@aqladikca06

Bisikletin parçalarını da balonlu naylon ile sarıp koli bandı ile bantlarsanız...
Sarsıntı vb sırasında birbirine çarpıp çizilmez.
Üstüne gelecek darbelerden zarar görmez.
Alacağınız naylon 120 cm vb genişlikte olursa rahat olur.
Balonlu naylonu bulunduğunuz bölgede ambalaj malzemeleri satan bir yerden veya internet ile gittigidiyor vb üzerinden de alanilirsiniz.:)

(link)

@kaskreis Bende kamilkoçla gitmek isterim ama gec saatlerde otobus oluyor metroda ise 2saatte bir otobus bulmak mumkun

Antalya otogarda 100'lük motorsikleti koymuşlardı :D

En iyi çözüm bence bisikletçi ile konuşup bisikletlerin geldiği kutudan istemek [emoji23]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kursatxxx
Bunca rezilliği duyup binmektense geç saatteki Kamil Koç'u beklemeyi tercih ederdim.

Konuya gelirsek. Genelde firmalar sorun çıkarmıyor bisiklet için. Yoğun mevsimde ise bilet almadan önce sormanızı öneririm.

Otobüs firmaları bildiğim kadarıyla kaba yük olduğu için pek istemiyor bisiklet taşımayı. Yani bisiklet hem çok yer tutuyor hemde zarar görebiliyor, demonte değilse. O yüzden demonte edince sıkıntı çıkmaz sanıyorum. Ben bisikleti demonte edip ( fabrikadan bayiye geldiği şekle getirip ), yolculuk yaptım. Üstelik kutuya da koymamıştım, balonlu naylona sarmıştım sadece, hiç bahsi bile açılmadan direk bagaja koydular. Ama birkaç kere çocuk bisikletini bile istemediklerini de gördüm, demonte değildi tabi.

Peki bisikletimizi bagaja nasil koyuyoruz ,hic deneyimim olmadı.Araba haraket edince düşme yaşanmiyormu detayli aciklarsaniz sevinirim.

Geri