Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bİsİkletİmİ en İyİ nasil boyatabİlİrİm yardim arkadaŞlar bİr zahmet

yunuspasa

Üye
Tepki
8
:bilmiom:

Arkadaşlar selamlar cumletten.10 Senelik shimano marka dağ bisikletım var ve halen bu bisikletimi kullanıyorum..İşimi görüyor bilmıyorum işte seviyorum bisikletimi: ) Elımden geldıgınce bakım yapıyorum zaten..Lakın cok iyi bir boya atmak istiyorum.Mesela gecen ay sprey kutu boya aldım full boyadım siyaha..Eski boya uzerıne yaptıgım ıcın katı oldu acıkcası..Ben öyle bir boyatmak istiyorumki full beyaz olacak kadro.Ama önce eski boyasını temiz bir çıkartmak gerekiyor.El ile zımpara falan denedim 5 dk sonra eller yoruldu bıraktım hiç ugrasmadım..Bisiklete saglam bir boya atmak istiyorum.Nerde yapabiliriz bu işi varsa onerılerınız valla cok makbule gecer bisikletci dostlarım..:)

Scudo
sanayiye gidip ilk önce boya yaptırmalısınız ve boyanın çıkmaması kavlamaması için cilalatırsanız iyi olur...:)

• Beğen
Tepkiler: yunuspasa
Bu bildiğimiz araba sanayilerimi ustam: ) Birde bu eski boyayı cıkarttıktan sonra boyayacaklar değilmi ,direk boyamayacaklar?

Çok tesekkurler ustam..Öyle yapacağım inşallah..Ben full bisikleti boyayacagım ,ne var ne yok full sökmeliyim ozaman değilmi: )

evt parçaları söküp yaktırmalısınız sonrada boya ve cila ama isterseniz boyacılarada bir danışın onlar nasıl olsa daha iyi bilirler...

• Beğen
tamam ustam,cok tesekkur ettım oneriler ıcın..İyi aksamlar dilerim: )

Yaktırma diye bir olay ben duymadım.Önce boya sökücü kullanarak eski boyayı dökmelisiniz,sonra oto boyacısında elektrostatik toz boya yani fırın boya yaptırırsanız, sorunsuz ve orjinal boyaya eş deger şekilde kullanırsını.Kolay gelsin iyi forumlar.

• Beğen
Hımm..Boya sökücü ile kökten boyayı sökebiliyorsak yani kadronun ilk çelik haline geri getirebiliyorsak oda iyi bir yöntem kardesım..Dediğin gibi toz boya ..Yani aklımdaki olan şeyde öyle bişey zaten,orjinal boya gibi olcak.Bunuda bir ogreneyim ben bakayım uygunsa fiyatı halletcez inşallah.Sagol turan kardesım :)

• Beğen
Tepkiler: turan kelleci
@turan kelleci

Yaktırma bir nevi astardır hocam, yüzeyin boya öncesi boyanın tutunmasını sağlayacak haline getirir.
Araçlarda değilde daha çok Jantlarda kullanılır.
Bu olay bisiklette ya yaktırma ya da astarlama olarak yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Ben polisanın sprey boyası ıle boyadım arkadaşlar.2 adet yetti 20 tl tuttu boyalar.ama degdi.fırın boyada 40 50 60 tlgibi bişeydir sanırım..

Plastidip boya ile boyayabilirsin.

Geri