Scudo Sports

Bisikletimi nasıl boyuyabilirim ? [ Elimdedeki malzemeler SS ]

emre kaan

Üye
Tepki
2
(link)

(link)

(link)

elimde bunlar mevcut heryere sordum sprey astar diye bişe yokmuş ? astarsız olmazmı teşekkürler.

v fren setini full aliminyum 15 tl ye eminönünden aldım.

he bu arada bisikletimi full mat siyahmı yapayım yoksa bide gri renk felan alsammı ?

bu arada elimdeki boyalar mat siyah sırf siyahmı olsun yoksa arasına renk katayımmı ?

bu arada elimdeki boyalar mat siyah sırf siyahmı olsun yoksa arasına renk katayımmı ?

Scudo
O zımparalarla olmaz. 1 tabak 80 1 tabak 240 1 tabak 400 numara zımpara al oto boyası satan bir yerden.

@Samet Koç

fiyatları nedir acaba bu arada boya sökücü kullanıcaktım bazı ufak yerlerde zımpara

Bisikletin tamamını mat siyaha yada beyaz boya daha çok belli olur akşam sürüşlerinde özellikler sonra reflektörlü şerit bantlar var onlardan alıp kadronun borularına çarpaz yapıştırarak devam et emin ol çok güzel gözükecek :D

gerekli malzemeleri zaten tedarik etmişsin. sanırım biraz ucuzcusun :) renk seçimi sana kalmış herkezin zevki farklıdır. sanayide oto boyası yapan yerler var her sanayide mutlaka vardır. istediğin rengi astarı v.s. herşeyi ordan tedarik edebilirsin. (boyanın sağlam olması zamanla kalkmaması için astar şart) ben mesela kendi kadromu boyarken özel renk yaptırmıştım...

@Naci ATAY

ucuzluğundan değilde bu bisiklet hobi amaçlı boyucam yani daha ilk boyam olucak :) marka felanda bilmem polisan la bunu karşılaştırmışlar akçalı daha iyi dendi bende aldım bi fikriniz varmı boya konusunda ?

@Umut Kılınç37

bilmiyorumki sip siyahta gecelerin lordu gibi :D bi arkadaş vardı bisikletini değişik renklerde boyuyan konu çağırdım gelirse güzel olur bu arada astar nerden bulucam ?

bilmiyorumki sip siyahta gecelerin lordu gibi :D bi arkadaş vardı bisikletini değişik renklerde boyuyan konu çağırdım gelirse güzel olur bu arada astar nerden bulucam ?

astarı nerden bulacağını yazdım...

@Emre Kaan Yüksel

Bahausta onlarca çeşit sprey vardı aralarında astarda görmüştüm galiba bakmanda fayda var kozyatağındaki büyük yer.

vallahi eyüpten kozyatağına astar için gitmek intihar demek :D neyse teşekkürler ben yavaşçana bisikleti sökeyim bu arada ön maşa nasıl sökülür bilen varmı ?

@Naci ATAY

:D 2 dk sökerim şimdide maşayı nasıl sökücem

google'a yaz enter yap videoları seç çıksın. nerdeyse gel sök diceksin :D. elinin altında pc var. hem yazmaktan daha iyi... ;)

@Naci ATAY

neyse teşekkür ederim :D olur yani yapabilirsin :evil:

İlk deneme olduğundan bisikleti feda etmenizde sakınca görmüyorum. Bedavaya bir şey öğrenilmiyor. Bu riskte sizi destekliyorum Öğrenmek için birşeyleri feda etmek zorundasınız :D ama bu iş bittiğinde bisiklet dağıldı diye üzülmeyin lütfen , ben yeni tecrübeler edindim diye bakın.

• Beğen
Tepkiler: Naci ATAY
@Emre GÜLEN

zaten bu bisiklet biraz hobi gibi oldu yeni bisikletim mtb olucak bu şehir bisikleti gibiydi ama baya bi tercübe oldu ya şu vites kolunu sökemedim gitti ya :D bide orta göbeği dağıtmama gerek varmı sizce ?

Bisikletforuma özel kendi kadromu boyar gibi kadro boyama herşeyiyle 50 tl!! :D Kargo hariç :p

@Samet Koç

fiyat iyide kargo sorun :D neyse biraz bisikletimle ilgileneyim :D

Geri