Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletimin gidona fotoğraf makinesini nasıl monte edebilirim ?

Tepki
3
İsim
altuğ karakurt
Bisiklet
Salcano
yarıs bisikletinin gidona nasil monte edebilirim video çekmek için kulanacağimhp_m417_front_off.jpg

Scudo
Merhaba,
Hasan bey Türkiye de satıcılarda görmedim varsa da çok fazla fiyat çekerler.1 ayda gelme sebebi PTT.Yurtdışındn yapılan alımlarda satıcı en geç 2 gün içinde ürünü kargosuna veriyor.1 hafta da PTT nin eline ulaşıyor ancak malum PTT işin içine girince nakliye 1 ay'ı buluyor.

@Sabri Atalay aslında mantıklı şimdi versek siparişi elimize mart sonu, bahar başı geçer tam da kullanma zamanlarında.

aliekpres de de böyle bir aparat var bu sanki daha güzel ve kullanışlı gibi

(link)

• Beğen
Tepkiler: Altuğ yollarda
şu ürünlerden biri olabilir ali'yi 1 ay beklemeyin
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

selamlar...bende böyle bişey arıyorum aslında fakat baktığım ürünlerde max taşıma kapasitesi 500 gr olarak gördüm..
canon 550 makinemi bağlıycam,bunun için sağlamlığından şüphe duymadığınız bir ürün var mıdır tavsiye edebileceğiniz..
makinenin ağırlığı 530 gr,sarsıntıları da göz önünde bulundurursak baya bi sağlam olmalı ;)
yada bırak bu işleri bi action cam al da diyebilirsiniz tabi....teşekkürler..
saygılar

@kumuşi canon gibi kaliteli bir makinayı tehlikeye atmaya değmez bence 100 150 tl ye no pro lar var aliexpres te

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
Canon 550 makina özel bir sebep yoksa bisiklet gidonuna bağlanmaz, ben olsam mevcut hazır aparatlarla bağlamazdım, buna özel bir aparat yapmanız gerek. Özel aparatın da astarı yüzünü geçer çok uğraş ister tam bir DIY projesidir. Eğer eliniz yatkınsa vakit de varsa olabilir, ama makina iyi çalışılmamış bir aparattan es kaza düşerse yazık olur. Kısa filmcilerin bu tarz DSLR makinaları her türlü aparatla ve araçla kullandığını gördüm çevrenizde böyle biri varsa yardımcı olabilir. Sakarya'ya yolunuz düşerse ben de yardımcı olurum.

• Beğen
haklısınız @bike__racer ,@Hamid Asım biraz uçtum sanırım bi kaza anında veya aparatın su koyvermesi durumunda DSLR den olma ihtimali yüksek..
malesef yakın değilim hocam istanbuldayım...
ayrıca elim yatkındır ve merakımda vardır bu DIY projelerine tabi yakın olsaydım size fikrinizi alırdım....önerinize teşekkür ederim aklıma bi kurt düştü şimdi;)

şöyle çift noktadan bağlantılı sağlam alaşımlı bir aparat olabilir fiyatı da uygun (link)

burada titreşim konusu düşünülmemiş, kullandığınız lenste IS yoksa çok titreyecek bir aparat çünkü direk gidona bağlanıyor, eğer gidon ile aparat arasına kauçuk türevli sönümleyici koymazsanız görüntüde muazzam titreşim olur. Profesyonel çekim düşünüyorsanız çift gyro'lu üst düzey bir aparat düşünmelisiniz.

• Beğen
@Hamid Asım evet sağlam görünüyor teşekkür ederim vakit ayırdınız..
sanırım şu DIY olayına kafayı taktım ben..fotoğrafçı arkadaşım var ondan bir adet şu tripod lara takılan kamera tutucular dan temin edip birde gidon boğazı gibi bi parçayla kaynak yöntemiyle bu iki parçayı birbirine bağlarsam olur gibi..
vakit ayırmak lazım.

Dosyalar

• 187995696_tn30_0.jpg
    187995696_tn30_0.jpg
    8 KB · Okunma: 10
(link)
Fotagrafla ilgilenenlerin bakmasını öneririm...

Geri