Scudo Sports

Bisikletimin marka modelini bulamıyorum

Klasik bilgisi olanlar !!!

• Klasik bisiklet bilgi

• Adsız bisiklet

• Toplam katılım
    2
Scudo
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-0/p180x540/12088576_865673023527920_4465659539869753501_n.jpg?oh=0f07e3b010fa48adee6fdd88e7f3e928&oe=56CF54D0 Bu da benim bisikletim

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Fanonn Biraz modifiye edilmiş single speed yorucu olazmi mesela Ankara da öyle bayirlar var ki 1.vites de bile zorlanıyor insan öyle yokuş birde benim boyum 168 cm bana kadro büyük geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
@Bisikletsurenadam İnişi çıkışı çok yerlerde single speed kullanmak mutlaka zor olur ve çok da keyif vereceğini sanmıyorum. Ama nispeten düz güzergahlara sahip bölgelerde gerçekten çok güzel bir tercih oluyor. Benim güzergahımda pek fazla iniş çıkış olmadığı için sorun yaşamıyorum. Ayrıca daha önce vites yardımıyla çıkabildiğim yol üstü köprülerine ve yokuşlara Beldesan bisikletimle de çıkabilecek hale geldim. Bunun için sürekli bisiklete binmek ve biraz acı çekmek gerekiyor. :)
Bu arada benim bisikletin ön dişlisi 46 arka dişlisi 16 dişe sahip. Bu oranlarla oynayarak daha rahat kullanıma sahip hatta yokuşları da nispeten daha kolay çıkan tek vitesli bisiklet de oluşturulabilir. Ön dişli rakamını arka dişli rakamına bölünce çıkan rakam 3'e yaklaştıkça pedal sertleşiyor, 2'ye yaklaştıkça pedal daha kolay çevriliyor. (Bendeki 46/16: 2,875 biraz sert sayılır)
Beldesan Rabbit benim bildiğimi kadarıyla tek boy kadro olarak üretilmişti. Evet orta boy bir kadro ve biraz yüksek sayılır. Benim boyum 1,75 ben zorlanmadan binebiliyorum. Benim de KTM Formula modeli bir bisikletim var o daha da büyük ve bana büyük geliyor. Küçüğünü bulma şansım olmadığını düşünerek, bile bile aldım, bu şekilde biniyorum.
Sevgiler, saygılar.

Geri