Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletimin son hali...

Lastikler çok yakışmış bence hiç dert etmeyin hızın tadını çıkartın

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@machinist

maltepede oturuyorum resimler dıragostan...

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Lastik ağırlığını kendiniz ölçtünüzmü? Bozuk ve toprak yolda kullandıysanız tecrübelerinizi yazabilirmisiniz.Continental Touring Plus 26x1.75 , 800gr. kullanıyorum.Arazi diken çamur vb. her şarta kullandım.Çok az patlak veren bir lastik.Çoğu zaman üzerinden cımbızla diken cam vb. patlatıcılar ayıklıyorum.

Kojak almak istiyorum ki fabrika verisi ağırlığı 300 gr görünüyor.Buda toplamda bana 1kg kazandıracak.Ancak tek şüphem patlamaya dayanıklılık.Malum yollarımızda bol miktarda cam var.

Lastik ne kadar incelirse konfor o kadar azalıyor. Bu bisiklette çok şık olmuş

ince lastikler güzel olmuş zamanında dağ bisikleti alıp şehire dönmeye başlamışken bence şehir veya tur bisikleti alın kurtulun şehir içinde dağ bisikleti hammallıktan başka birşey değil, schwalbe kojak bence continentale göre tabiki çok daha hızlı aşınıp patlayacaktır, şuan da aylardır maxxis overdrive excel kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım...

güle güle kullanın... neden önü çok yüksek acaba :)

Bana sorarsanız komik duruyor, MTB'ye yakışmıyor.

hayırlı olsun hocam bende mtbde maxxis xenith 1,50 kullanıyorum gayette memnunum yol tutuşu fren mesafesi baya yükseldi makinenin kazasız belasız sürüşler tekrar hayırlı olsun

Geri