Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletimin yeni imajı

Scudo
bisikletiniz çok güzelde o gerçek specializedmi ? birde ağırlığı kaç kg :)

yok gerçek specialized degil ben yaptım o şekilde 24 o civarlarda

güzel olmuş maşada ki stiker lar hoş olmuş sanırsam bisikletin orjinal hali bu yanılmıyorum dimi?

bisiklet çok güzel de yazık değilmi canıııım bisiklete. tuvalete tıkılıp kalmış :D

banyoya koyuyorum balkon çok soguk başka yerede annem kızıyor sadece oraya koyabiliyorum :)))

@cakhiy

yok ön maşadaki de ben yaptım ama dogru orjinal hali o

bisiklet güzel kışkırtıcı bi görünümü var ama gerçektende ön teker neredeyse tuvaletin deliğine gircek:D

vallaha koyabilecek tek yer orası erzurumda bu havada balkona koymak pek akıllıca olmaz diger yerlerede annen kızıyor :)))

abi sen bunla nereden iniyon merak etdım valla harıka makına kazasız belasız kullan

Bisiklet güzel..KAzasız belasız kullanırsınız inş..YAnlız biz böle bi' fotoyla doymayız..:)

o pistten aşagıya inmek kadar zevkli bişey daha tatmadım ben mütiş bi duygu

arkadaş iswiçreden 1800 ytlye 2 yada 3 sene önce getirmiş ...

öle dio salcanonun iswiçrede ne iş varsa bide bunu şimdi 1200 e satıyo

@qweasdzxc

yav arkadaş sana bazı şeyleri kanıtlamak zorunda degilim tahta kolide geldi ilk sahibiyle ben topladım ön taraftaki ambleminde made in sweden yazıyordu çıkardım ben onu keşke atmasaydımda sana gösterseydim bisiklet benim olduguna görede isteddigim fiyata satarım bu seni alakadar etmez alıcıysan anlaşırız alırsın almazsa ben kullanıyorum zaten boşuna karalama kampanyası açma bana

cok guzel olmus
kazasız surusler dılerım
ılk gordugumde benım de aklıma tank geldı baya cüsseli olmus o masayla falan:)

@BYselam

sogugun bısıklete bır zararı mı var kı acaba:)

@tuninger_haa

valaha bi zararı oldugunu zannetmiyorum ama kıyamıyorum açıkçası balkona koymayı bide çikarıp yerine koyması zor oldugu için eriniyorum :)))

Geri