Merhaba Arkadaşlar
Bir süredir bisikletimin arkasından periyodik olarak ıslık-kuş sesi gibi bir ses geliyor ötme yapıyordu.
Bende pabuç janta sürtüyordur diyerek elimle fren pabucunun açısını düzeltip yola devam ediyordum.,
Bunun yanında genellikle ilk pedallarda yine arkadan gerginlik hissi uyandıran bir ses daha geliyordu bunun bagaj bağlantısıyla olabileceğini düşünüp çok önemsemiyordum.
Ama bugün diğer sesi(ötmeyi)dikkatle dinleyip sebebini anlamaya çalıştığımda, arka freni boşalttığımda ve bagajı söktüğümde iki sesin de gelmeye devam ettiğine şahit oldum.
Sizce sorun nedir, ne yapmamı önerirsiniz?
(bu arada göbek: vidalı quando..32H bilyeli yaklaşık 2000 km kullanıldı
ruble : ..............shimano 6 lı vidalı........... on yıl kullanıldı.
jant teli:.............Taiwan siyah ...............yaklaşık 2000 km kullanıldı
jant çemberi :..... DT swiss x450 yaklaşık 2000 km kullanıldı
Teşekkürler
Murat
Bir süredir bisikletimin arkasından periyodik olarak ıslık-kuş sesi gibi bir ses geliyor ötme yapıyordu.
Bende pabuç janta sürtüyordur diyerek elimle fren pabucunun açısını düzeltip yola devam ediyordum.,
Bunun yanında genellikle ilk pedallarda yine arkadan gerginlik hissi uyandıran bir ses daha geliyordu bunun bagaj bağlantısıyla olabileceğini düşünüp çok önemsemiyordum.
Ama bugün diğer sesi(ötmeyi)dikkatle dinleyip sebebini anlamaya çalıştığımda, arka freni boşalttığımda ve bagajı söktüğümde iki sesin de gelmeye devam ettiğine şahit oldum.
Sizce sorun nedir, ne yapmamı önerirsiniz?
(bu arada göbek: vidalı quando..32H bilyeli yaklaşık 2000 km kullanıldı
ruble : ..............shimano 6 lı vidalı........... on yıl kullanıldı.
jant teli:.............Taiwan siyah ...............yaklaşık 2000 km kullanıldı
jant çemberi :..... DT swiss x450 yaklaşık 2000 km kullanıldı
Teşekkürler
Murat