Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletin poponuzu kurtarma gücü :D

Scudo
köpekten kaçmıyor sanırım, kendi köpeği galiba.

yani videoya neden çekim yapılıyor ki ?

İyi olmuş köpeğe az bile olmuş. (Gelsin zıt görüşler)

Köpekteki tek sıkıntı ön keşif yapmamış olması

kahrolsun köpekler:evil: bugün beni de kovaladı bitanesi

Bisiklete binmeye tekrar başladıktan sonra köpeklerden giderek daha az korkmaya başladım. Bir köpek bisiklete yaklaşınca ne yaparsam ne tepki vereceğini az-çok anlayabiliyorum. Kovalamaya kalkışırsa yüksek sesle bağırıyorum, olmadı bisikleti durdurup iniyorum, genelde geri dönüyorlar.
Çok ısrarlı olan bir köpekle karşılaşırsam da hızla oradan uzaklaştığımda peşimden gelemiyorlar. (Bu bir sefer oldu) Tabii pitbull vs gibi çok tehlikeli bir köpekle şimdiye kadar karşılaşmadım, umarım hiçbirimiz karşılaşmayız.
Motosiklet kullanırken bile köpeklerden daha çok tırsıyordum. Yolumun üstünde bir tanesi yola çıkışta duracak kadar yavaşladığım yerde pusu kurup birkaç kez tehlike yaşatmıştı. Motosikleti bisiklet gibi bırakıp inemiyorsun da.
Her ne kadar evimde iki köpeğe bakıyor olsam da (biri kangal biri labrador) yabancı köpeklerden korkarım. Bisiklet, köpeklerden korkumu da büyük ölçüde yenmeme yardımcı oldu diyebilirim.
Sevgiler, saygılar.

Bisiklete binmeye tekrar başladıktan sonra köpeklerden giderek daha az korkmaya başladım. Bir köpek bisiklete yaklaşınca ne yaparsam ne tepki vereceğini az-çok anlayabiliyorum. Kovalamaya kalkışırsa yüksek sesle bağırıyorum, olmadı bisikleti durdurup iniyorum, genelde geri dönüyorlar.
Çok ısrarlı olan bir köpekle karşılaşırsam da hızla oradan uzaklaştığımda peşimden gelemiyorlar. (Bu bir sefer oldu) Tabii pitbull vs gibi çok tehlikeli bir köpekle şimdiye kadar karşılaşmadım, umarım hiçbirimiz karşılaşmayız.
Motosiklet kullanırken bile köpeklerden daha çok tırsıyordum. Yolumun üstünde bir tanesi yola çıkışta duracak kadar yavaşladığım yerde pusu kurup birkaç kez tehlike yaşatmıştı. Motosikleti bisiklet gibi bırakıp inemiyorsun da.
Her ne kadar evimde iki köpeğe bakıyor olsam da (biri kangal biri labrador) yabancı köpeklerden korkarım. Bisiklet, köpeklerden korkumu da büyük ölçüde yenmeme yardımcı oldu diyebilirim.
Sevgiler, saygılar.

internet bağlantısındaki problemden dolayı mükerrer oldu, kusura bakmayın

Bisiklet üzerindeki arkadaşta hiç panik yok. Köpek siz biz gibi düşünebilen bir varlık değil. Sonu gerçekten çok üzücü olmuş. Kaburgaları zarar görmüştür büyük ihtimalle :(

bir köpekle karşılaştığınızda köpek sizden bakışlarını kaçırıyorsa bu sizden çekindiğini gösterir.
biraz hayt hoyt yaparsanız kaçar gider, çekinmenize gerek yok ondan.
.
karşılaştığınız köpek başı dik ve durduğu konumu koruyorsa bu onun "sizden korkmuyorum, kendi alanımı korumaya ve savunmaya hazırım" deme şeklidir.
onun çok fazla üzerine gitmeyin.
.
ama karşılaştığınız köpek başını öne eğiyorsa, bu onun sizi hedef aldığının göstergesidir.
amacı savunma değil saldırıdır. o yüzden ona göre tedbirinizi alın

Köpeklere ne yapsanızda ne söylesenizde fark etmiyor. Gene bildiğini okuyor. O yüzden hiç kaale almayın. Ne yapıyorsanız sakince devam edin. Yüzde 99 kurtulursunuz. Diğer durumlardaysa olasılığın düşüklüğüne güvenin yada yanınıza bir silah alın biber gazı spreyi gibi bir şey.

Hunharca kahkaha attım. :D Köpek sonuçta toprağa çarptı, onların metabolizması bizlerden çok daha güçlüdür.

@Fırat Y.
Fırat Bey; sokak köpekleri kendilerine sabit bir alan benisemezler ve bu yüzden alan savunması yapmazlar.
sahipli köpeklerin yaptığı tacizlerin %99'u kendi alanını koruma amaçlıdır. yani asıl maksatları saldırı değil bekçilik yapmaktır.
tacizide aslında bizleri kendi alanlarından uzaklaştırmak için yaparlar.
onların alanlarına saygı duyduğumuz müddetçe pek bir sorun çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
@ismail eren

ne saygısı yahu , ben yolumda giderken bana saldıran onlar neyine saygı duyacam illet ediyorlar , panikle bir arabanın altına girebilir yada yoldan dışarı da düşebiliriz, zehirli gaz taşıyacam neredeyse bu derece gıcık ediyorlar beni:evil:

• Beğen
Tepkiler: ismail eren
@Fırat Y.
şunu tavsiye ederim o zaman.
(link)
mükemmel iş görüyor.
3-4 köpek üzerimize doğru gelirken bunu onların üzerine tuttuğumuzda hayvanlar kulakrını düşürüp kaçıp gitmişlerdi.
yani vadettiği işi yapıyor :)

Geri