Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletin yanında alınacaklar

Erol Kethüda

Aktif Üye
Tepki
50
İsim
Erol Kethüda
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar,yeni aldığım bisikletin ardından almam gereken en önemli gereçler nelerdir? Yarın bir kask alacağım ama yanında neleri almalıyım? Sizce neler alınmalı başta,en önemli 4 -5 şey nedir kask,eldven haricinde? Bunun için 150 200 lira civarı bütçe ayırdım.

Scudo
Bisikletine suluk, suluk tutacağı, sele altı çanta, pompa ve gece sürmeyi de düşünüyorsan arka ve ön için ışıklandırma alman gerekmekte. Bunlar dışında kask eldiven en önemli gereçler tabi ama gözlük, tayt, forma da alabilirsin. İstersen su torbası olan bir bisiklet çantası alarak suluk, suluk tutacağı ve sele altı çantasının 3ü gibi de kullanabilirsin hem de daha pratik olur senin için tabi senin tercihin..

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

tchibo daki fiyatlar oldukça uygun gibi geldi... hem şık hem kaliteli gibi geldi ne dersiniz arkadaşlar bi inceleyin yazın lütfen

Kask ve eldiven haricinde, km saati (25-35tl min.), aylan anahtarı(çakı şeklinde) 30tl, suluk ve suluk kafesi(25tl), pompa(15tl), lastik tamir seti(5tl), eldiven(20tl), kask(50tl min.), sele altı çanta(25tl) 200 lira tutar, pazarlık yapsan %10 indirimli alsan 10 tl de çay parası kalır :)) ya da 10 tlye de yedek iç lastik ucuzlarından(5tl) ve yedek fren ve vites teli alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
@Ozan Dönmez

Aralarinda iyi urunler olabilir ama ben onermiyorum. Bisiklet urunlerinde herkesce kalitesi ve guvenilirligi onaylanan markalar ve urunleri sayisiz kullanici tarafindan denenmnis onaylanmis urunler var. Bunlara yonelmek lazim. Bizim sitelerde bu urunler cok pahali. Yurtdisindan yari fiyatina alabiliriz. Bunun icin alternatifler az degil. Benim onerim evanscycles.com. Burda minimum $80'i tamamlayin kargo ucreti vermeyin.

Almaniz gerekenler:
1. Tekerlerin PSI degerlerine uygun bir pompa (Markalar: Topeak, Lezyne)
2. Multi tool yani isvicre cakisi gibi olanlar (crank bros, topeak)
3. Yag (Finish line)
4. On/arka isik (Cat eye, Smart)
5. Km saati (Cat eye, Blackburn)
6. Kilit (Abus)

• Beğen
Tepkiler: Erol Kethüda
arkadaşların eklediklerine artı olarak eğer uzun yol yapıcam diyorsan ya da merkezden uzaklaşıcaksan iç-dış lastik mutlaka koy çantana.. bu arada tabii ki güzelde bir sırt çantası alman gerekiyor..

Eklenecek pek birşey kalmamış. :) DECATHLON Forum İstanbul'a gidilmeli. Bütün ürünler ithal ve kaliteli. Fransız ve İngiliz ürünleri bile var. Fiyatlar da hesaplı. Geniş bir bisiklet reyonu var. Ama ben iyi bir kask göremedim. Bilginize.

eldiven, kask, pompa, sele altı çanta ve içinde yama seti alyançakı vs. suluk, tayt, gözlük, ön arka ışıklandırma, reflektörler, km saati.

Tschibodaki ürünlerden tayt, gözlük, eldiven ve forma aldım.
gözlüğü tavsiye ederim, oldukça uygun fiyatlı rahat ve şık.
Eldiveni biraz zayıf buldum.

Geri